UVC Brugmann gebruikt communicatieplatform

Dit artikel delen:
Arts

Het ziekenhuis CHU/UVC Brugmann maakt sinds begin deze maand gebruik van Atendi Care. Dit is een communicatieplatform voor zorg-doorverwijzingen van de Leuvense start-up Lychee.

de Leuvense start-up Lychee heeft Atendi Care ontwikkeld. Deze webapplicatie beheert de wachtlijst van een woonzorgcentrum digitaal. Het faciliteert de doorstroom van ziekenhuispatiënten naar andere zorgaanbieders via een gesloten communicatieplatform. De applicatie is voor ziekenhuizen een administratief instrument binnen een beveiligde omgeving, noodzakelijk voor de privacy-gevoeligheid van patiëntengegevens.

Dankzij Atendi Care behouden sociale diensten voorts administratief het overzicht over de verschillende dossiers. Atendi Care verbindt drie types zorgfactoren, met name doorverwijzers (zoals ziekenhuizen, mutualiteiten en OCMW's), zorgaanbieders (zoals woonzorgcentra en herstelverblijven) en zorgvragers (de patiënt/cliënt en zijn/haar contactpersoon).

CHU/UVC Brugmann

CHU/UVC Brugmann is een onderdeel van het Brussels netwerk van ziekenhuizen Iris, waartoe ook: UMC Sint-Pieter, IRIS Ziekenhuizen Zuid, het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola en het Jules Bordet Instituut horen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-22T10:40:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.