Intersystems scoort hoog bij klantwaardering zorg

Zorg & ICT 2016

Dit artikel delen:
ICT in de zorg

Intersystems, speler op het gebied van technologie voor de zorgsector, heeft met zijn Healthshare-technologie de hoogste score in een klantenwaarderingsonderzoek van het onafhankelijke it-onderzoeksbureau Klas behaald. Deze beoordeling is vastgelegd in het recent verschenen rapport over Health Information Technology (HIE).

332 zorgleveranciers werden voor deze Klas-studie geïnterviewd. Het bureau onderzocht de huidige situatie op de HIE-markt (Health Information Technology) en de zoektocht naar betrouwbare en relevante oplossingen, alsook de transformatie daar naar toe. Intersystems Healthshare behaalde een score van  87,1. Gemeten naar de overige beoordelingen in het totale onderzoek is dit de op één na hoogste score en in de EMR (Electronical Medical Record systemen)-onafhankelijke categorie de hoogste. 

Op de vraag van Klas aan zorgverleners of hun technologieleveranciers kunnen voorzien in de vraag naar functionaliteit voor interoperabiliteit in de komende jaren, behoorde Intersystems tot de partijen die het beste scoorden: 'negen van de tien klanten zegt dat InterSystems de komende drie jaar hun HIE-wensen kan vervullen. Ze verwachten dat Intersystems op elke verandering in het technologielandschap positief zal reageren.'

Zorg en ICT

Intersystems Benelux is tijdens de Nederlandse beurs Zorg en ICT te vinden op standnummer 01.C124. De ict-beurs vindt plaats van 5 tot en met 7 april 2016 in de Jaarbeurs Utrecht. Wietze Drost van Intersystems leidt dagelijks om 13:45 uur het seminar: 'Betere zorgverlening? Gekoppelde zorgverlening!'. Registreer nu voor gratis toegang tot de beurs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-05T11:50:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.