Agidens werkt samen met Franse Ennov

Dit artikel delen:
vlaggen

Agidens, dat met de Life Sciences-afdeling automatiseringsdiensten en compliance ondersteuning biedt aan onder andere farmaceutische bedrijven, tekende een verregaande samenwerkingsovereenkomst met de Franse softwarespecialist Ennov.

Beide bedrijven gaan samen een softwarepakket aanbieden dat instaat voor zowel papierloos kwaliteitsmanagement en -administratie als voor papierloze opvolging van wetgeving, klinische studies en de bewaking van geneesmiddelen. Het bedrijf zal binnenkort ook de implementatie van de gespecialiseerde software verzorgen in België en Nederland.

Agidens vond in het Franse Ennov een partner waarmee het kan inspelen op de nood aan een totaalpakket voor kwaliteitsmanagement en -administratie in de life sciences sector. De automatiseringssoftware van Agidens en Ennov verhoogt ook de veiligheid van de patiënt en is voor beide partijen van strategisch belang.

Agidens zal Ennov ook ondersteunen om de software te valideren en in te zetten in kmo’s die actief zijn in de biotechnologie, medische apparatuur en farma-industrie. De komende tijd zal Agidens zijn medewerkers intensief trainen zodat zij binnenkort de implementatie op zich kunnen nemen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-10T10:44:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.