Keyrus werkt samen met Universiteit Cambridge

Dit artikel delen:
Innovatie

Keyrus, een internationaal erkende speler op gebied van data intelligence, digital experience en management and transformation, kondigt een samenwerkingsakkoord aan met het Psychometrisch Centrum van de Universiteit van Cambridge voor de integratie van zijn Apply Magic Sauce api, die persoonlijkheidskenmerken voorspelt.

De Apply Magic Sauce is een digitale api met een uniek analytisch model dat persoonlijkheidskenmerken voorspelt met accurate en ethische prognoses van individuele psycho-demografische variabelen. Die variabelen onder de vorm van individuele gedragsbepalende verlangens, persoonlijkheden en motivaties kunnen opgespoord worden in de niet gestructureerde data van een organisatie. Op deze manier helpt Keyrus organisaties meer waarde te halen uit big data analytics: door het verdiepen van persoonlijk inzicht in de klanten van die organisaties. waardoor ze nieuwe en gepersonaliseerde producten en diensten kunnen creëren.


De Apply Magic Sauce api is ontwikkeld door onderzoekers van het Psychometrisch Centrum van de Universiteit van Cambridge, een toonaangevend academisch onderzoeksinstituut dat gespecialiseerd is in big data analytics, psychologische assessments en online gedrag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-13T10:31:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.