UZ Leuven rolt NetApp Flash uit bij Nexus Health

Dit artikel delen:
Zorg ipad ziekenhuis

Gezondheidszorgorganisatie UZ Leuven rolt het NetApp Flash uit bij Nexus Health. Dat is een samenwerkingsverband tussen zeventien zelfstandige ziekenhuizen. Hiermee krijgen zij toegang tot een interactief systeem voor patiëntregistratie, onderzoeksaanvragen en realtime toegang tot de patiëntgeschiedenis, testresultaten en behandelingsvoorschriften.

NetApp All Flash FAS biedt het UZ Leuven de mogelijkheid om radiologiebeelden, patiëntendossiers, testresultaten en e-mails te verwerken. Daarnaast helpt het om de jaarlijkse datagroei van 50 procent te beheren en kunnen de nieuwe functies worden uitgerold bij de zeventien zelfstandige ziekenhuizen. Zij kunnen naar eigen zeggen profiteren van flexibiliteit, versnelde applicatieperformance en minder overhead.

UZ Leuven benaderde NetApp voor het eerst in 2000 voor hulp bij het schalen van de storage voor radiologieafbeeldingen. Sinds die tijd werkt UZ Leuven samen met NetApp voor storagebehoeften, waaronder virtuele desktops en SAP ASE klinische database door implementatie van NetApp All Flash FAS-disksystemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-04T11:56:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.