CT Paramedics en Medsoft versterken samenwerking

Dit artikel delen:
medische afspraak

CT Paramedics en Medsoft uit Merchtem gaan nauwer samenwerken. Zij stellen hun diensten, opleidingen, software en knowhow samen ter beschikking aan klanten.

De partijen werken al geruime tijd samen. Zij helpen zelfstandige thuisverpleegkundigen bij praktische aspecten van hun ondernemerschap, zoals de administratie. Ook werken zij sinds 2015 samen aan EasyNurse. Dat is een softwarepakket voor thuisverpleegkundigen van Easix, een initiatief van vzw Verpleging aan Huis, CT Paramedics en Medsoft. 

CT Paramedics en Medsoft kondigen nu aan dat zij hun samenwerking versterken. Vanaf 1 september stellen zij hun diensten, opleidingen, software en knowhow ter beschikking aan hun klanten.

Achtergrond

CT Paramedics, opgericht in 2005, heeft kantoren in Grobbendonk en Herstal en ondersteunt zelfstandig thuisverpleegkundigen om patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Medsoft is opgericht in 1999 en levert softwareoplossingen om de administratie voor zelfstandig thuisverpleegkundigen zo eenvoudig, efficiënt en zo veilig mogelijk maken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-01T10:19:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.