Softwarehuis Corilus staat in de etalage

Dit artikel delen:
vastgoed

Corilus, het voormalige softwarehuis van het Belgisch-Nederlandse pharmahuis Fagron, staat in de etalage. Dat schrijft De Tijd. Durfkapitalist AAC zit in de vroege stadia van een verkoop.

AAC is sinds begin 2015 eigenaar van Corilus en betaalde er toen 77 miljoen euro voor aan Fagron. Het bedrijf biedt it-diensten aan voor artsen, tandartsen, apothekers en opticiens. In België is het marktleider in zijn sector. Het bedient in totaal ruim 40.000 klanten en draaide in 2017 bijna 51 miljoen euro omzet.

Het dossier is nog in een pril stadium, weet De Tijd. AAC is nu een zakenbank aan het kiezen die de verkoop in goede banen moet leiden.  Als Corilus van de hand wordt gedaan, heeft AAC nog een Belgische participatie: het Kortijkse it-huis Savaco, waar het vorig jaar hoofaandeelhouder werd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-27T11:33:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.