Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Contec BV Introduceert Hillstone Networks

Dit artikel delen:
Contec BV Introduceert Hillstone Networks

Contec, distributeur van IT-beveiligingsoplossingen, voegt de security-oplossingen van Hillstone Networks toe aan haar portfolio. Vanaf 1 maart zijn deze beschikbaar voor de Nederlandse markt. Hillstone Networks biedt verschillende security producten voor bedrijven en netwerken van datacenters, ongeacht of dit een fysieke, virtuele of cloud-omgeving betreft.

De Intelligent Next Generation Firewalls van Hillstone zorgen voor doorlopende beveiliging tegen bedreigingen, niet alleen aan de rand van het netwerk maar ook voor netwerken van en naar elke virtuele machine.

Hillstone Networks is geen nieuwe speler op de security markt. Het bedrijf is in 2006 opgericht door oud-werknemers van NetScreen, Cisco en Juniper en de producten worden door meer dan 14.000 klanten wereldwijd ingezet. Hillstone-oplossingen onderscheiden zich doordat ze gebruik maken van Behavioral Intelligence. Door gedragsmatige analyses op het netwerkverkeer toe te passen, kan de security-oplossing een post-breach detecteren. Hillstone Networks gaat ervan uit dat de gevaren voor bedrijven niet enkel van buitenaf komen, maar ook van binnenuit kunnen ontstaan, bijvoorbeeld door het inzetten van BYOD, netwerktoegang op afstand of het gebruik van USB-sticks.

Het productportfolio van Hillstone Networks bevat naast Intelligent Next Generation Firewalls ook security-oplossingen voor de cloud en zijn, door de toepassing van microsegmentatie, tevens zeer geschikt voor virtuele datacenters. Het Hillstone Server Breach Detection System combineert Abnormal Behavior Detection en Unknown Malware Detection-technology. Dit om servers te beschermen tegen bijvoorbeeld ransomware, en om datalekken te voorkomen. De Hillstone S-Series bieden het Network Intrusion Prevention System (NIPS) als integraal onderdeel van de netwerkbeveiliging.

Mathijs Wijbenga, Algemeen Directeur bij Contec: “De Intelligent Next Generation Firewalls van Hillstone Networks blinken uit door hun nieuwe manier van netwerkbeveiliging dankzij de inzet van Behavioral Intelligence. De oplossing maak gedragsmatige analyses mogelijk en detecteert afwijkend gedrag onmiddellijk, hiermee introduceert het bedrijf een hele nieuwe manier van netwerkbeveiliging. Hillstone Networks is een technologiebedrijf dat 400 core ontwikkelaars in dienst heeft. Met andere woorden: de hoogstaande productontwikkeling is voor de toekomst gegarandeerd. We zijn er dan ook trots op dat we Hillstone Networks aan ons portfolio mogen toevoegen! We zijn zeer gemotiveerd om onze channelpartners te ondersteunen met technische productinformatie en trainingen over de voordelen van Hillstone Networks.”

Over Hillstone Networks:
Hillstone Networks is in 2006 opgericht door oud-werknemers van NetScreen, Cisco en Juniper en wordt door meer dan 14.000 klanten wereldwijd, waaronder Fortune 500 bedrijven, hoger onderwijs, financiële instellingen en dienstverleners gebruikt. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Amerikaanse Sunnyvale, Californië. Hillstone Networks biedt een breed scala aan security-oplossingen voor bedrijven en netwerken van datacenters ongeacht of dit een fysieke, virtuele of cloud-omgeving betreft. Meer informatie vindt u op www.hillstonenet.com

Over Contec:
Contec is distributeur van IT-beveiligingsoplossingen en biedt producten en ondersteuning aan channelpartners in de Benelux. Omdat Contec ernaar streeft dat klanten het maximale uit IT-security halen, bestaat het portfolio uit producten waar intern veel ervaring mee is opgedaan. De hieruit voortkomende expertise resulteert in op maat gemaakt advies door gespecialiseerde IT-consultants. Contec biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van technische en commerciële ondersteuning en distribueert beveiligingsoplossingen van Hillstone Networks, FileCap, Webroot, Avira, DriveLock, Mi-Token en neXus. Meer informatie vindt u op: www.contec.nl
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-01T11:49:55.000Z Contec BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.