Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kaseya komt met Windows 10-ondersteuning

 

Kaseya lanceert versie VSA 9.2 met Windows 10-ondersteuning en blijft IT-suite voor MSP’s verder uitbreiden

Kaseya, leverancier van it-beheeroplossingen voor managed service providers (msp’s) en kleine en middelgrote organisaties, lanceert Kaseya VSA 9.2. Deze nieuwe versie biedt ondersteuning van Windows 10, waardoor gebruikers probleemloos overstappen op het snelgroeiende besturingssysteem van Microsoft.

De nieuwste VSA-versie maakt de adoptie van Windows 10 voor klanten makkelijk door probleemloos beheer van het besturingssysteem en vereenvoudiging van discovery en netwerkmonitoring. Dit zorgt voor meer efficiency en automatisering bij het beheren van Windows 10. Middelgrote bedrijven en msp’s creëren zo meer ruimte voor omzetverhogende projecten en processen.

Kaseya VSA 9.2 biedt nieuwe features die het proces van netwerk-discovery verbeteren en vereenvoudigen door de mogelijkheid om 25 procent meer devices te beheren. Kaseya verdubbelt ook het aantal meetgegevens dat via zijn innovatieve realtime concurrentmonitoring te volgen is. Het bedrijf voegde verder driehonderd nieuwe device-vingerafdrukken toe aan VSA 9.2, wat de accuratesse vergroot.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5644116). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×