Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuw dashboard voor Xirrus CommandCenter

Nieuw dashboard voor Xirrus CommandCenter

Met Xirrus CommandCenter kunnen MSP’s draadloze netwerken vanuit de cloud beheren. Het nieuwe dashboard zorgt voor meer inzicht en flexibiliteit. De intuïtieve interface biedt MSPs een gebruiksvriendelijke en integrale methode voor het bewaken van maximaal duizend klantenomgevingen, snelle probleemdetectie en het bepalen van prioriteit van taken. Nieuwe application programming interfaces (API’s) bieden hen de mogelijkheid om hun serviceplatforms sneller en efficiënter te integreren met draadloze netwerken van Xirrus dan mogelijk is met andere oplossingen.

De nieuwe verbeteringen in Xirrus CommandCenter stellen MSP’s in staat om hun activiteiten in stapjes verder op te schalen, de draadloze netwerken van hun klanten te bewaken en direct te reageren om downtime tot een minimum te beperken. MSP’s kunnen vanaf elke locatie omgevingen voor tientallen tot duizenden klanten tegelijk beheren. Naarmate zij nieuwe klanten krijgen en nieuwe diensten activeren, kan het lastiger voor hen worden om grip te houden op alle netwerkactiviteiten, terwijl de verwachtingen van klanten onveranderd blijven. Het nieuwe dashboard biedt daarom een centraal overzicht van netwerkprocessen en de status van individuele draadloze netwerken, compleet met automatische escalatie van problemen en drill-downmogelijkheden, zodat MSP’s op netwerken kunnen inzoomen voor meer inzicht en snellere probleemoplossing.

Xirrus CommandCenter, een onderdeel van het cloud-gebaseerde Xirrus Management System (XMS), zorgt voor een aanzienlijk eenvoudiger en sneller provisioning-proces voor nieuwe installaties bij klanten. MSP’s kunnen zich daarmee sneller van nieuwe omzet verzekeren. Partners van Xirrus kunnen vanuit de cloud beheerde draadloze netwerken zelfstandig inrichten en beheren voor klanten van elke omvang, ongeacht hun locatie. API’s maken het mogelijk om veel voorkomende taken zoals het dynamisch creëren en wijzigen van draadloze netwerken uit te voeren binnen de bestaande operationele workflow.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-01T10:32:00.000Z Xirrus


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.