Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Provolve IT lanceert Packaging on Demand.

Het Haagse IT-bedrijf Provolve IT lanceert hun nieuwe dienst Application Packaging On Demand. Hiermee kunnen bedrijven alleen die applicaties uitbesteden die zij nodig achten, zonder vast te zitten aan langdurige contracten of het verspillen van tijd door de applicaties handmatig te installeren.

Dereck Breuning, CEO van Provolve IT en Sr. Application Management Specialist, over de nieuwe dienst: "Application packaging is vaak iets voor de grotere bedrijven. Mensen worden ingehuurd en dat kost veel geld. MKB-bedrijven die zo nu en dan een package willen laten maken, willen niet direct iemand 'uurtje factuurtje' inhuren. Ook willen ze geen langdurige, moeizame en met afnameverplichtingbelastende contracten aangaan met de grote partijen. Met onze nieuwe dienst Application Packaging On Demand bieden wij een oplossing om voor een vast en laag bedrag eenmalig een op maat gemaakt package door ons te laten maken. Geen contracten, geen rompslomp. Wel een functionele oplossing binnen één werkdag."

Na het beantwoorden van enkele vragen over de gewenste package, denk aan installatiebestanden, formaat, installatiebeschrijving, testplan en het doelbesturingssysteem, wordt binnen 1 werkdag een werkend maatwerk applicatie package geleverd. Voor meer informatie, of het direct plaatsen van een aanvraag, ga naar www.provolve.nl/application-packaging-on-demand.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-02T13:41:00.000Z Provolve IT


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.