Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dimension Data versterkt service voor Cisco

Dit artikel delen:
samenwerking

Dimension Data, internationale aanbieder van ICT-oplossingen en diensten, breidt zijn bestaande aanbod voor Cisco Meraki uit. Dat omvat nu ook ondersteuning via Uptime Support Service en een nieuwe managed service voor de netwerk- en beveiligingsapparaten van Cisco Meraki, zowel voor de wireless technologie als switching, routing en security.

Klanten die de apparaten van Cisco Meraki gebruiken in hun netwerken, hebben vanaf eind maart 2017 in heel Europa toegang tot de Uptime Support Services van Dimension Data. Grote, middelgrote en kleine bedrijven krijgen een scala van ondersteuning gebaseerd op responstijd, en managed services ongeacht waar in Europa ze zakendoen.

“We zijn zeer blij met de uitbreiding van ons aanbod. We werken al 25 jaar samen met Cisco om in de hele wereld geavanceerde technologische oplossingen te leveren. Elke oplossing is maar zo goed als de combinatie van de wereldwijde en lokale services die ze biedt. Door support en managed services toe te voegen aan ons aanbod, zijn onze klanten zeker dat ze de beste service op de markt krijgen”, zegt Pierre Dumont, Managing Director Belgium bij Dimension Data.

Arnaud Spirlet, Managing Director Belux bij Cisco, voegt toe: “Klanten in België en de rest van Europa krijgen hiermee een unieke combinatie van een cloud-gebaseerde IT-infrastructuur met de nieuwste functies, terwijl we de gebruiksvriendelijkheid vereenvoudigen en de operationele belasting sterk reduceren. Met andere woorden: dit aanbod zal digitalisering mogelijk maken voor alle klanten, ongeacht de grootte van hun IT-team.”

“Het Cisco Meraki platform is ontwikkeld om technologie te vereenvoudigen”, vertelt Todd Nightingale, Senior Vice President en General Manager van Cisco Meraki. “Met het volledige pakket van managed services en ondersteuningsmogelijkheden kunnen klanten in heel Europa rekenen op de combinatie van Cisco Meraki en Dimension Data om het beste te halen uit hun IT-investeringen.”

“Dimension Data ontwikkelde een roadmap om het dienstenaanbod van Cisco Meraki verder uit te breiden in 2017. Daarin gaan we verder dan netwerking en beveiliging, met programmeerbare netwerken, unified communications en video”, besluit Pierre Dumont.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-30T11:04:00.000Z Dimension Data


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.