Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lancering versie 5.2 Easy Software Deployment

Lancering versie 5.2 Easy Software Deployment.

Het Haagse IT-bedrijf Provolve IT lanceert de nieuwste versie van hun software deployment tool Easy Software Deployment. Staan zij reeds al bekend om hun ongecompliceerde tool, versie 5.2 staat in het teken van nòg meer controle. Niet alleen over het aanpassen en aanbieden van applicaties, maar ook meer controle over de gebruikers- & werkplekomgeving.

Ferry van Gelderen, CTO van Provolve IT en hoofdontwikkelaar van Easy Software Deployment: “Met opties als het live kunnen aanpassen van (virtuele) applicatieconfiguratie zoals registerinstellingen, ini-bestanden en omgevingsvariabelen, is er on the fly configuratie mogelijk. Daarnaast hebben we de Launch Control optie uitgebreid met betere integratie voor App-V 5 applicaties op eerder genoemde zaken. En op het gebied van betere feedback richting de gebruiker hebben we een voortgangsinterface toegevoegd voor installaties die bij het opstarten van het systeem worden uitgevoerd”

Tevens is het nu voor het eerst mogelijk om apparaten die niet op het netwerk zijn aangesloten, maar wel een internetverbinding hebben, te kunnen voorzien van software door middel van het beschikbaar stellen van specifieke applicaties op een zelf te specificeren webserver. De volledige lijst met verbeteringen is hier na te lezen: https://www.easysoftwaredeployment.nl/version5-2/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-18T14:19:00.000Z Provolve IT


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.