Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aerohive brengt access points voor enterprise

Dit artikel delen:

Aerohive Networks™ (NYSE: HIVE), leverancier van zakelijke cloud gebaseerde netwerkoplossingen, kondigt de introductie aan van de eerste zakelijke reeks van 802.11ax access points binnen de branche. Het bedrijf is voornemens om medio 2018 drie nieuwe modellen op de markt te brengen. De nieuwe draadloze access points AP630, AP650 en AP650X bieden 802.11ax-functionaliteit en zijn volledig verenigbaar met bestaande draadloze apparatuur.

Mensen verwachten tegenwoordig altijd en overal verbonden te zijn met hun werk, familie en vrienden. Een groot deel van deze tijd maken ze gebruik van draadloze netwerken. Met de opkomst van 802.11ax worden wifi-netwerken niet alleen sneller, zoals het geval was bij vorige generaties, maar ook slimmer. De nieuwe draadloze standaard zorgt voor evenwichtigere resultaten, bij vrijwel gelijke upload- en downloadprestaties. Zo is 802.11ax in staat om de dichtheid van clients efficiënter af te handelen door een nieuwe functionaliteit voor het delen van draadloze kanalen. De nieuwe standaard biedt daarnaast planningsmogelijkheden waarmee access points kunnen aangeven wanneer clients de slaapstand moeten activeren om energie te besparen. De efficiëntieverbeteringen van 802.11ax dragen bij aan minimaal vier keer hogere doorvoersnelheden dan 802.11ac.

Details:
De 802.11ax access points van Aerohive hebben een compact industrieel ontwerp, zodat ze in elke omgeving passen. Ze kunnen aan het plafond worden bevestigd met een duw- en draaimechanisme dat aan te sluiten is op diverse plafondrails. De installatie neemt dankzij deze beugel nog geen minuut in beslag en kan tevens snel worden verwijderd. De Aerohive 802.11ax AP650 en 650X zijn voorzien van de unieke software defined dual 5 GHz-radio’s en bieden 802.3bz backhaul-connectiviteit. De AP650X combineert een breder temperatuurbereik met externe antennes voor moeilijk bereikbare locaties en industriële toepassingsscenario’s. Alle drie 802.11ax access points van Aerohive bieden ingebouwde BLE- en USB-connectiviteit voor verbeterde locatiediensten en aanvullende draadloze toegangsopties voor IoT-apparaten en andere voorzieningen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-29T11:24:18.000Z Aerohive


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.