Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Road2Result en Wizzbit nu officieel PRTG-trainer

Dit artikel delen:

Paessler AG, de specialist in netwerkbewaking, maakt vandaag bekend dat resellers Road2Result en Wizzbit zich hebben gecertificeerd als trainer van de PRTG Network Monitor. Zij zijn daarmee de eerste officiële trainingspartners van Paessler in de Benelux. In totaal telt het Europese trainingsprogramma van de netwerkspecialist zes partners.

Road2Result is gevestigd in Mechelen en ondersteunt zowel kleine als grote bedrijven bij hun ICT-uitdagingen. Wizzbit levert vanuit Rijswijk support op het gebied van systeembeheer, onderhoud, PC’s, websites, internet en e-mail. Beide partners hebben een sterke focus op PRTG, wat al jaren resulteert in een succesvolle samenwerking met Paessler.

Wilco Ravestein, Channel Sales Director Benelux bij Paessler, is erg enthousiast over de nieuwe trainingspartners: ‘Road2Result en Wizzbit hebben jarenlange ervaring met PRTG en zijn in staat hun kennis over te brengen. Deze certificering is voor ons een logische volgende stap in het versterken van de groei in de Benelux-regio. Bovendien is het voor nieuwe resellers en klanten nu een stuk makkelijker om een PRTG-training te volgen: ze worden getraind in hun eigen taal en hoeven niet meer af te reizen naar ons hoofdkantoor in Neurenberg.’

De PRTG-training bestaat uit een basic en advanced training, verspreid over twee dagen. Tijdens de basic training leren deelnemers hoe ze PRTG moeten installeren, implementeren en onderhouden. In de advanced training krijgen deelnemers inzicht in de geavanceerde functies van de monitoring software en leren ze custom sensors te maken. Deelnemers aan de trainingen mogen eenmalig kosteloos het examen tot Paessler Monitoring Expert doen.

De eerstvolgende PRTG-training staat gepland op 21 en 22 juni in Mechelen. Kijk voor meer informatie op de trainingspagina van Paessler.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-18T11:06:28.000Z Paessler


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.