Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OKI lanceert all-in-one software voor printers

Dit artikel delen:

OKI Europe kondigt de introductie aan van SENDYS Explorer-software voor meerdere apparaten. De complete softwareoplossing, exclusief voor OKI, stelt gebruikers in elke branche en organisatie in staat om meer te doen met hun OKI-printers en MFP's. Van bedrijven tot detailhandel, zorginstellingen en daarbuiten: gebruikers kunnen documenten digitaliseren en beheren, afdruktaken op afstand beheren, de beveiliging verbeteren en verspilling verminderen.

SENDYS Explorer is compatibel met de Office Printer-portfolio van OKI en helpt organisaties de controle te krijgen over hun documenten en printers.  Bovendien is de software eenvoudig toegankelijk via een desktopcomputer/laptop of mobiele telefoon, of rechtstreeks vanaf de Smart MFP's van OKI via het gebruiksvriendelijke kleurenaanraakscherm, waardoor er een groot aantal extra functies beschikbaar is om tijd en geld te besparen.

SENDYS Explorer en SENDYS Fleet Manager zijn gratis beschikbaar voor OKI-klanten, terwijl SENDYS Explorer Premium OCR en SENDYS Explorer Output Manager en add-ons Flex Connector en Flex Connector Plus optionele extra's zijn die beschikbaar zijn voor OKI-klanten.

Sendys Graph

 

Algemene functies van SENDYS Explorer 

  • OCR (Optical Character Recognition) voor gescande of geüploade bestanden
  • Naar mijn documentopslagplaats scannen
  • Externe toegang tot en beheer van documenten
  • Documentbeheer van openbare en privébestanden
  • De mogelijkheid om af te drukken vanaf cloud-connectors door bestanden rechtstreeks te openen vanaf de printer, pc of smartphone
  • Beschikbaar zonder extra kosten voor OKI-klanten

SENDYS Explorer Fleet Manager is gratis voor klanten. Hiermee kunnen gebruikers op afstand de realtime status van elke printer en MFP in het bedrijf bekijken en firmware-updates op afstand beheren, ook wanneer deze zijn gepland om de gevolgen voor de dagelijkse werkzaamheden tot een minimum te beperken. Deze tool biedt niet alleen printerparkbeheer, maar ook eenvoudiger onderhoud en meer kostenefficiëntie door rapportage, zoals gebruiksstatistieken en apparaatwaarschuwingen op een gepersonaliseerd dashboard.

Verbindingen 

Met Cloud Connector kunnen gebruikers documenten verzenden naar verschillende bestemmingen, waaronder Dropbox, OneDrive, OneDrive voor Bedrijven, Google Drive en Microsoft SharePoint  

Flex Connector biedt opties om documenten te scannen, over te dragen en te delen naar een reeks bestemmingstypen voor het snel opslaan, ophalen en beheren van documenten, waardoor de productiviteit van het personeel en de beveiliging wordt verbeterd. U kunt documenten zo configureren dat ze invoervelden bevatten, mappen maken en automatisch bestandsnamen genereren. Ook kunnen aangepaste snelkoppelingen voor werkstromen worden geopend via een OKI smart MFP of smartphone.

Flex Connector Plus biedt alle voordelen van Flex Connector met de toevoeging van Zonale OCR, waarmee gegevensvelden uit documenten kunnen worden geëxtraheerd als metagegevens die automatisch kunnen worden geïmporteerd naar elke toepassing van derden, zodat documenten snel en veilig kunnen worden opgehaald. Geëxtraheerde gegevens kunnen worden gevalideerd op OKI MFP's, waardoor het risico op fouten wordt verkleind.

Extra software opties

SENDYS Explorer Premium OCR biedt documentdigitalisering met geavanceerde OCR-technologie van ABBYY®. Hierdoor kunnen letters en woorden via de computer worden geïdentificeerd in gescande documenten, zodat gebruikers inhoud kunnen bewerken, kopiëren, analyseren en extraheren zoals in een normaal tekstdocument. 

SENDYS Explorer Output Manager zorgt ervoor dat de afdrukuitvoer veilig wordt beheerd door de beheerder controle te geven over de afdruk-, kopieer- en scanactiviteiten van gebruikers. Afdruktaken worden beveiligd door middel van gebruikersverificatie op OKI-apparaten met netwerkreferenties, PIN-nummers of proximity-kaarten van gebruikers. Afgedrukte documenten kunnen ook worden opgehaald van elk apparaat dat geschikt is voor pull-printing. Rapportage van uitvoerbeheer geeft bedrijven een volledig inzicht in afdrukkosten, waardoor ze verspilling kunnen voorkomen en beleidsregels zoals beperkt afdrukken in kleur kunnen afdwingen, zodat alleen degenen die in kleur moeten afdrukken dit ook kunnen, en waardoor ze volledige zichtbaarheid en controle over afdrukkosten hebben.

"We zijn verheugd de introductie van de krachtige SENDYS Explorer-softwaresuite, exclusief voor OKI te kunnen aankondigen," aldus Steve Coombs, Solutions and MPS Product Manager, OKI Europe. "De opname van deze software voor meerdere apparaten is compatibel met alle kantoorprinters van OKI en zal enorm nuttig zijn voor onze eindgebruikers, waardoor ze tijd en geld besparen. De voordelen, die variëren van verhoogde productiviteit tot grotere efficiëntie en verbeterde beveiliging, zijn ongekend."

"Klanten kunnen nu documenten digitaliseren, delen en organiseren, werkstromen stroomlijnen, de beveiliging verbeteren en de hoeveelheid afval verminderen. Met meer dan 6.000 installaties op maximaal 30.000 apparaten heeft SENDYS Explorer een bewezen staat van dienst die bedrijven in meerdere bedrijfstakken helpt de best mogelijke prestaties te behalen uit hun afdrukactiviteiten."

Ga voor meer informatie naar http://www.oki.com/be.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-05T15:27:47.000Z OKI


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.