Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Paessler lanceert PRTG PLUS

Dit artikel delen:

Paessler AG, de IT-monitoringspecialist, introduceert PRTG PLUS. Deze nieuwe abonnementslicentie voor grote installaties is beschikbaar voor speciaal gecertificeerde partners.

PRTG PLUS Partners kunnen dit abonnement installeren en configureren bij klanten die 5.000 apparaten of meer willen monitoren. PRTG PLUS is een toevoeging op het bestaande PRTG-aanbod.

"Wanneer we praten met klanten die tienduizenden apparaten monitoren, zien we een behoefte aan meer geïntegreerde ondersteuning. Klanten hebben ons gevraagd om een oplossing die voortbouwt op het sterke fundament van PRTG, maar die grotere implementaties eenvoudiger maakt. Vanaf nu kunnen onze PRTG PLUS Partners die klanten helpen met een professioneel serviceaanbod", zegt Steven Feurer, CTO bij Paessler. "Onze PRTG PLUS Partners zijn essentieel om ervoor te zorgen dat de monitoring effectief wordt geïmplementeerd in deze grotere IT-omgevingen. Wij zullen hen daarbij ondersteunen via op maat geleverde support".

Paessler nodigt resellers en system integrators met ervaring in grootschalige monitoringinstallaties uit zich aan te sluiten bij het huidige partnernetwerk van meer dan 4.000 leden.

Het belangrijkste voordeel voor partners die PRTG PLUS aanbieden is de marktvergroting, doordat zij nu kunnen voldoen aan de wensen van grotere ondernemingen. Dit behelst het ontwerp, de implementatie en de configuratie voor complexere omgevingen, wat wordt verrekend in een prijs per sensor per jaar, inclusief intensievere support vanuit Paessler.

"De grootste licentie die eerder beschikbaar was, PRTG XL5, gaat tot 50.000 sensoren over vijf PRTG-coreservers. Dit betekent dat als gebruikers meer dan 5.000 apparaten in de gaten willen houden met een ratio van 10 sensors per apparaat, ze meerdere licenties nodig zouden hebben. PRTG PLUS maakt deze behoefte overbodig, door een op OpEx gebaseerde licentie te verstrekken, die op een ongelimiteerd aantal servers kan worden geïmplementeerd, met zoveel sensoren als nodig", aldus Steven Feurer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-20T13:13:59.000Z Paessler


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.