Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ontrack verhuist zijn kantoor naar Amersfoort

Dit artikel delen:

Ontrack kondigt vandaag aan dat het zijn kantoor voor de Nederlandstalige markt verhuist naar Amersfoort.

In het nieuwe multifunctionele kantoor is, naast de bestaande faciliteiten om datadragers van klanten te herstellen, extra capaciteit gecreëerd om aan de toenemende vraag te voldoen naar het toegankelijk maken van (oude) back-up tapes. Bovendien ziet Ontrack ook een groei in vraag naar zijn eDiscovery services. Het pand beschikt over een future-proof werkomgeving vanwaar Ontrack zijn positie nog verder kan uitbouwen. Het is hierdoor op alle vlakken mogelijk om nog efficiënter te werken en klanten en partners goed te ontvangen. 

Het kantoor is centraal bereikbaar en bevindt zich op bedrijventerrein ‘De Brand’ langs de A1. Met het openbaar vervoer is het door middel van buslijnen 4 en 5, die vertrekken vanaf het station Amersfoort Schothorst, binnen vijf minuten te bereiken. Vanaf station Amersfoort Schothorst zijn er tevens snelle verbindingen met het Centraal Station van Amersfoort, diverse grote steden en Schiphol. 

“Ons nieuwe kantoor is een stap voorwaarts en het is een prachtig pand. Hierdoor kunnen wij als data recovery bedrijf verder groeien,” aldus Jaap Jan Visser, Country Manager Ontrack Nederland en Vlaanderen. “Dankzij de centrale ligging van Amersfoort zijn wij voor iedereen prima bereikbaar. Wij kijken ernaar uit om al onze klanten en partners te ontvangen.” 

Het nieuwe adres van Ontrack Nederland en Vlaanderen is: De Brand 22, 3823 LJ Amersfoort.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-28T11:50:22.000Z Ontrack


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.