Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress introduceert verbeterde netwerk inzichten en IT beveiliging

Dit artikel delen:

Progress introduceert verbeterde netwerk inzichten en beveiliging van IT-infrastructuur met nieuwste versie van WhatsUp Gold Rotterdam, 16 maart 2022 -- Progress (Nasdaq: PRGS), leverancier van infrastructuursoftware, kondigde vandaag de nieuwste release aan van Progress® WhatsUp® Gold, haar IT-infrastructuur monitoring software. Met de vandaag uitgebrachte WhatsUp Gold release, minder dan zes maanden na de overname van Kemp door Progress, introduceert Progress al de integratie met de uitgebreide netwerkverkeer monitoring en diagnostische mogelijkheden van Progress® Flowmon® en de monitoring van Progress® LoadMaster®. Progress biedt organisaties nu een uitgebreid en eenvoudig te begrijpen overzicht van de prestaties van hun netwerken vanuit één enkel venster.

Rotterdam, 16 maart 2022 -- Progress (Nasdaq: PRGS), leverancier van infrastructuursoftware, kondigde vandaag de nieuwste release aan van Progress® WhatsUp® Gold, haar IT-infrastructuur monitoring software. Met de vandaag uitgebrachte WhatsUp Gold release, minder dan zes maanden na de overname van Kemp door Progress, introduceert Progress al de integratie met de uitgebreide netwerkverkeer monitoring en diagnostische mogelijkheden van Progress® Flowmon® en de monitoring van Progress® LoadMaster®. Progress biedt organisaties nu een uitgebreid en eenvoudig te begrijpen overzicht van de prestaties van hun netwerken vanuit één enkel venster.

 

Met hybride en externe werkomgevingen, worden systeembeheerders in toenemende mate geconfronteerd met de uitdaging van het effectief beheren van complexe, multi-vendor, hybride IT omgevingen die verder reiken dan hun inhouse netwerk landschap. Krachtige, vendor-agnostische zichtbaarheid is vereist om deze cruciale taak te volbrengen en tegelijkertijd de zakelijke impact van serviceproblemen en downtime te minimaliseren. Meer dan ooit is het van cruciaal belang om inzichten uit meerdere gezichtspunten van de infrastructuur te kunnen synthetiseren.

 

WhatsUp Gold 2022 bouwt voort op de interactieve mapping interface en de totale zichtbaarheid van het IT ecosysteem door middel van integratie met Flowmon, waarmee inzichten in netwerk performance in één enkel dashboard worden weergegeven. IT teams kunnen probleemoplossing nu vereenvoudigen met geconsolideerde toegang tot de geïntegreerde monitoring dashboards over de hele IT infrastructuur, gecombineerd met geavanceerde netwerktelemetrie. Wanneer een organisatie WhatsUp Gold 2022 inzet, wordt de tijd die nodig is om netwerkproblemen op te lossen geoptimaliseerd, waardoor de impact op het bedrijf wordt verminderd. Gezamenlijke implementaties van WhatsUp Gold en Flowmon betekenen ook dat klanten kunnen profiteren van anomaliedetectiemogelijkheden die helpen hun algehele IT beveiliging te verbeteren en waardoor het risico op cyberdreigingen en compromittering van de infrastructuur wordt verminderd.

 

"Om alle aspecten van hybride infrastructuurmonitoring te beheren, komen organisaties vaak terecht bij tientallen onafhankelijke tools die niet van nature samenwerken en mogelijk dezelfde data verzamelen, wat leidt tot een aanzienlijke inefficiëntie", zegt Jason Dover, VP, Product Strategy, Enterprise Application Experience bij Progress. "Om de complexiteit te verminderen en de efficiëntie te verhogen, is een uniforme benadering van de netwerkinfrastructuur, het netwerk overzicht en de beveiliging nodig. Door WhatsUp Gold te integreren met Flowmon, stelt Progress klanten in staat om met de juiste informatie de leidende indicatoren van infrastructuurprestaties en netwerkproblemen te identificeren, zodat deze in de eerste plaats kunnen worden voorkomen."

 

Naast Flowmon-integratie introduceert deze release van WhatsUp Gold native monitoring van LoadMaster ADC's en Microsoft Teams group alerts

 

WhatsUp Gold, de oplossing voor het monitoren van de IT-infrastructuur, stelt operationele teams in staat om hun bedrijfsapplicaties en de tools die deze ondersteunen te monitoren en te managen, zodat een hoge snelheid en beschikbaarheid wordt gewaarborgd. WhatsUp Gold is in 2021 uitgeroepen tot "Network Monitoring Emotional Footprint Champion" door SoftwareReviews, een divisie van IT-onderzoeks- en adviesbureau Info-Tech Research Group, en krijgt regelmatig hoge waarderingen van peer-to-peer reviewsites zoals G2.

 

De nieuwste versie van WhatsUp Gold is vanaf vandaag verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar https://www.whatsupgold.com/nl

 

 

Over Progress

Progress (Nasdaq: PRGS) helpt bedrijven sneller innoveren en succes versnellen in een door technologie gedreven wereld. Als de vertrouwde leverancier van de beste producten voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van bedrijfkritische applicaties, stelt Progress klanten in staat om de applicaties en digitale ervaringen te bouwen die zij nodig hebben, deze te implementeren waar en hoe zij dat willen en dit alles veilig en betrouwbaar te beheren. Honderdduizenden bedrijven, waaronder 1.700 softwarebedrijven en 3,5 miljoen ontwikkelaars, vertrouwen op Progress om hun doelen te bereiken. Meer informatie op www.progress.com

 

Progress, WhatsUp Gold, Kemp, LoadMaster en Flowmon zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Progress Software Corporation en/of een van haar dochterondernemingen of gelieerde bedrijven in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken die hierin zijn opgenomen, zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-16T15:49:00.000Z Progress


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.