Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Écht recruitment in de food & agri

Dit artikel delen:

Als je op zoek bent naar een baan op niveau, dan wordt er door mensen vaak gedacht aan iets als een financiële consultant, een advocaat, een ICT’er en ga zo maar door. Zonde, want er is nog zoveel meer buiten dat. Zo is er iets als een een hele mooie sector genaamd de food & agri. Deze sector bepaalt de levens van vele mensen aangezien het alles regelt omtrent de eerste levensbehoefte van mensen; voedsel. Je kunt hier dan ook zeker eens naar kijken, helemaal als je op zoek bent naar een baan op bachelor en masters niveau. Er is hier genoeg te vinden en als je nu al nieuwsgierig bent, dan kun je zeker eens kijken bij een recruitment bureau. Hier vind je de vetste jobs die bij jou passen, maar we begrijpen ook best dat je meer wil weten. We informeren je daarom ook eerst maar eens over agro jobs, wellicht ben je daarna wel te porren voor een geweldige baan!

Agro?

Agro? Wellicht weet je niet helemaal wat je je hier bij moet voorstellen. Dat kan best, maar dat is niet erg. Sta ons dan eerst toe om je eens wat te vertellen over de agro sector. De agro sector ziet vooral toe op allerlei bedrijven die actief zijn in de landbouw. Je moet wel weten dat je niet in een stal aan de slag gaat. Nee, als je dat wil ben je hier aan het verkeerde adres. Een baan in de agro sector in de context van deze blog is meer een baan die toeziet op écht niveau, zoals het worden van een business development manager. Ook kun je in de sales gaan werken, je bezighouden met supply chain en logistiek, HR en finance, duurzaamheid en ga zo maar door. Er is dus genoeg te doen, en op een groter gebied dan je mogelijk had gedacht. 

Waar?

Waar dit soort banen zijn? Nou, onder andere veel in Nederland en België, maar eigenlijk wel over de gehele wereld. Over de hele wereld is er genoeg te doen in de landbouw en binnen de grote bedrijven die hier actief in zijn. Je kunt dus zowel op een vast kantoor werken als regelmatig op de weg te vinden zijn, maar ook de hele wereld over vliegen en ondertussen de beste deals te sluiten voor jouw bedrijf. Niet gebonden zijn aan één plek, wel gebonden zijn aan één plek, een beetje van beiden; het is allemaal mogelijk. Wel moet je je beseffen dat het altijd allemaal anders kan lopen, dat heeft de afgelopen twee jaar meer dan ooit uitgewezen. 

Toekomst

Sommigen vragen zich af of er wel een toekomst in deze sector zit. Daar hoef je je wat ons betreft geen zorgen om te maken. Het is namelijk zo dat deze sector te maken krijgt met veel ontwikkelingen en moeilijke vraagstukken. Er gebeurt veel en dat is juist waar werk ligt. Voedsel zal altijd nodig blijven, dus vraag jezelf eens af waarom er geen toekomst in zou zitten. Moeilijk, of niet dan? 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-08T14:03:12.000Z 24webvertising


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.