Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veeam behaalt NPS-score van 73

Dit artikel delen:

Veeam Software, marktleider op het gebied van Intelligent Data Management for the Hyper-Available Enterprise™, behaalde in het meest recente Net Promoter Score-onderzoek (NPS) – uitgevoerd door een onafhankelijke derde partij – een score van 73. Hiermee loopt Veeam vóór op een aantal van de grootste, meest gerenommeerde merken ter wereld voor wat betreft klanttevredenheid. De score is 3,5 keer zo hoog als het branchegemiddelde. Dit is het vijfde achtereenvolgende jaar dat Veeam hoger scoort.

Peter McKay, co-CEO en president van Veeam: “Als we helemaal weg zijn van een product of merk bevelen we het vaak aan aan anderen. Een belangrijk onderdeel van de NPS is de bereidheid van een klant om producten of diensten aan anderen aan te bevelen. Deelnemers aan het onderzoek werd een eenvoudige vraag gesteld: hoe waarschijnlijk is het dat u Veeam aanbeveelt aan een vriend of collega? En de resultaten daarvan spreken voor zich. Met een algehele NPS van 73 – wat 3,5 keer hoger is dan het branchegemiddelde – overstijgt de tevredenheid van Veeam-klanten die van elke andere leverancier in onze sector ruim. Met de 133 klanten die we elke dag aan ons klantenbestand toevoegen en de 300.000 klanten die we nu in totaal hebben, kunnen medewerkers en partners van Veeam trots zijn op deze erkenning. Hiermee wordt nog eens benadrukt dat onze klantgerichtheid zijn vruchten afwerpt.”

Voor een nog nauwkeuriger beeld van de mening van klanten over de producten en diensten van Veeam kregen deelnemers enkele vragen met betrekking tot een aantal belangrijke cijfers. De basis-KPI’s (Key Performance Indicators) bleven sterk in 2018 – ze behaalden in bijna alle vier de categorieën alle een score van 9.0 of hoger op een schaal van 1 tot 10.

  • 91 procent van de Veeam-klanten is volledig tevreden over Veeam als softwareleverancier.
  • 91 procent van de Veeam-klanten zou Veeam-oplossingen aanbevelen aan vrienden en collega’s.
  • 91 procent van de Veeam-klanten is van plan zijn contract te verlengen op het moment dat het huidige contract verloopt.
  • 89 procent van de Veeam-klanten is volledig tevreden over de features en functionaliteit van de Veeam-producten die ze gebruiken.

Deze resultaten en de NPS vormen waardevolle feedback van klanten over de hele wereld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-28T16:07:49.000Z Veeam


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.