Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Extreme Networks introduceert LEAP tegen COVID19

Dit artikel delen:

LEAP breidt financieringsopties en activatiemiddelen uit voor kanaalpartners en klanten die tijdens de crisis een geavanceerd netwerk zoeken

Amstelveen, 4 mei 2020 - Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR), een cloud-driven netwerkbedrijf, reageert proactief op de COVID-19-pandemie door de operationele vitaliteit van zijn kanaalpartners en hun klanten te ondersteunen.

Vanaf nu tot en met 30 september 2020 biedt Extreme het kredietprogramma LEAP (Lending Enablement & Assistance Program), dat gekwalificeerde kanaalpartners door heel Amerika en Europa gunstige financiële voorwaarden biedt. LEAP zorgt ook dat de huidige kanaalpartners hun bestaande certificeringen voor de rest van 2020 behouden en biedt toegang tot een groot aanbod gratis online trainingen en andere financiële stimulansen. 

Flexibele financiering 

Het werkend en verbonden houden van dynamische bedrijven en organisaties gedurende de COVID-19-crisis mag op de korte termijn niet in gevaar komen door macro-economische hindernissen. Extreme Capital Solutions biedt met LEAP nieuwe, flexibele financieringsopties via deelnemende distributiepartners van Extreme. Bij de aanschaf van producten en diensten van Extreme bieden de volgende voorwaarden maximale financiële flexibiliteit: 

 • De eerste betaling uitstellen tot 180 dagen na aankoop
 • Kanaalpartners en klanten kunnen Extreme-oplossingen aanschaffen om aan de meest prangende netwerkbehoeften te voldoen, waarbij zij de eerste betaling kunnen uitstellen tot in 2021 en zo de cashflow op de korte termijn maximaliseren.
 • Financiering tegen lage of 0 procent rente
 • Om gekwalificeerde kanaalpartners en klanten financiële flexibiliteit te bieden, kunnen zij renteloos Extreme-oplossingen financieren gedurende de looptijd van de lening. Betalingen tegen een lage rente kunnen gecombineerd worden met het opschorten van betalingen.
 • Abonnement op Extreme Network
 • Om hun netwerkinfrastructuur mee te kunnen laten bewegen met de veranderende behoeften, kunnen partners en klanten zich aanmelden voor de gebruiksvriendelijke Network-as-a-Service van Extreme. Met een opzegtermijn van slechts 60 dagen kunnen eindgebruikers met dit maandabonnement eerder gekochte producten van Extreme verversen en vervangen door een nieuw product.

Officiële Extreme-partners en distributeurs hebben per mail meer informatie ontvangen en een uitnodiging voor een webinar waarin deze en meer aanbiedingen worden toegelicht.  

Nieuwe partnertraining, certificering en stimulansen 

LEAP biedt kanaalpartners extra flexibiliteit om hun certificering te behouden, aanvullende training te volgen en prestatiekortingen te verdienen. Nog belangrijker: met LEAP kunnen kanaalpartners van Extreme hun partnerprogrammastatus voor het kalenderjaar 2021 makkelijker behouden. Het gaat daarbij om de volgende veranderingen: 

 • Gratis certificeringstraining
 • Onze gratis cloudcertificeringstrainingen op afstand zijn nu beschikbaar tot en met 18 september. Het enige wat hiervoor nodig is, is een internetverbinding. Deze gratis opstap naar een specialisatie in ExtremeCloudTM IQ Wireless biedt extra voordelen in ons partnerprogramma. Bovendien blijven alle bestaande specialisaties en masterspecialisaties geldig tot en met september 2020. Ook de eisen voor Certified Wireless Network Administrators (CWNA) worden opgeschort tot en met september 2020.
 • Lagere doelstellingen voor groeikorting
 • We hebben de prestatiedoelstellingen voor de Diamond-groeikorting met 5 punten per jaar verlaagd. Dit houdt in dat partners die 115 procent of meer leveren in aanmerking komen voor korting.
 • Geldigheid partnerniveaus verlengd en deadlines trainingen opgeschoven
 • Alle vereiste partnertrainingen zijn uitgesteld tot na 30 juni 2020. De huidige partnerniveaus gelden tot en met december 2020, en de volgende niveaubeoordeling vindt plaats in januari 2021.

Extreme breidt het aantal trainingen uit dat in virtuele klassen via onze officiële trainingspartners gevolgd kan worden. Meer dan 90 procent van de technische certificeringstrainingen van Extreme is online beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op via learn@extremenetworks.com.  

De directie vertelt 

Wes Durow, Chief Marketing Officer van Extreme Networks

“Onze kanaalpartners zijn de motor van ons bedrijf. Extreme neemt dan ook proactief maatregelen om ervoor te zorgen dat onze partners essentiële netwerkoplossingen aan klanten kunnen blijven leveren en tegelijk hun werkkapitaal behouden. Met ons LEAP-programma kunnen gekwalificeerde partners gebruikmaken van flexibele financiering tegen een lage rente, uitgestelde betalingen en gratis training. Ook zijn de doelstellingen voor groeikorting verlaagd, is de geldigheid van de partnerniveaus verlengd en zijn de verplichte trainingen opgeschort. Op die manier kunnen onze partners niet alleen overleven, maar sterker uit de strijd komen.” 

J. Dee Flamming, directeur van Solid IT Networks

“COVID-19 heeft een enorme impact op onze economie. LEAP van Extreme biedt redding aan onze klanten die alleen dankzij dit programma door kunnen gaan met cruciale netwerkprojecten. We waren altijd al onder de indruk van het Extreme-team en hun betrokkenheid bij het succes van de klant, maar in tijden als deze zijn we er extra trots op partner te zijn.” 

Over Extreme Networks 

Extreme Networks, Inc (EXTR) biedt een probleemloze netwerkervaring die iedereen verder brengt. We verkennen de grenzen van technologie met de kracht van machine learning, artificial intelligence, analytics en automatisering. Meer dan 50.000 klanten wereldwijd vertrouwen op onze end-to-end netwerkoplossingen in de cloud en op onze topservice die hen helpt bij het versnellen van de digitale transformatie en hen laat groeien. Meer informatie is te vinden op de website van Extreme – of volg ons op Twitter, LinkedIn en Facebook.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-04T15:59:59.000Z Extreme Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.