Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NTT DATA op de 6e plaats van meest waardevolle IT-dienstenmerk in ranglijst

Dit artikel delen:

Snelst groeiende IT-dienstenmerk in de top 10

Brussel, 31 januari 2023 – NTT DATA, een wereldwijde leider in digitale business en IT-diensten, is erkend als 's werelds zesde meest waardevolle merk onder IT-dienstverleners volgens het  Brand Finance IT Services 25 2023 rapport uitgegeven door het Britse Brand Finance, 's werelds toonaangevende adviesbureau voor merkwaardering en strategie.

NTT DATA is het snelst stijgende IT-dienstenmerk in de top 10 als gevolg van een sterke groei van de merkwaarde door de ontwikkeling van het bedrijf als een eengemaakte groep van bedrijven, met een stijging van de merkwaarde van 55%.

De huidige rangschikking is de vierde opeenvolgende opname van het bedrijf in het jaarverslag. De merkwaarde van NTT DATA steeg drie plaatsen ten opzichte van de negende plaats vorig jaar.

Volgens Sophie Leconte, CEO van NTT DATA Beluxfr, "deze erkenning toont aan hoe solide en sterk ons merk wereldwijd is. En het geeft ons daarom ook erkenning voor ons werk in elke afzonderlijke markt, wat helpt om dit wereldwijde scenario een boost te geven en de kwaliteit van onze diensten voortdurend te verbeteren. Deze aandacht helpt ons om te blijven groeien en het tempo van state-of-the-art technologieën binnen het bedrijfsleven te bepalen."

Brand Finance berekent merkwaarde met behulp van een unieke methodologie gebaseerd op waarderingsmethoden die voldoen aan internationale industriestandaarden. De Brand Finance IT Services 25 is een jaarlijks rapport over 's werelds meest waardevolle en sterkste IT-dienstenmerken.

Ter info:

Brand Finance IT Services 25 2023 ranglijst

https://brandirectory.com/rankings/it-services/table 

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-03T11:03:18.000Z NTT Data


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.