Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OCS Consulting bezit alle grote SAS competenties

OCS Consulting is de eerste partner in Europa en de tweede in de wereld wie alle drie de SAS competentie badges heeft verdiend.

‘S-HERTOGENBOSCH, 15 februari, 2017 – OCS Consulting, een internationaal IT dienstverlener en consultancy organisatie, heeft vandaag aangekondigd dat zij de eerste partner in Europa en tweede partner in de wereld zijn wie alle drie de SAS competentie badges, welke aangeboden worden door SAS, heeft verdiend. De SAS competenties worden verdiend door partnerorganisaties, met gecertificeerde consultants in alle 6 de onderdelen – Sales, Technical Sales, Programmeren, Installatie & configuratie, Implementatie en Beheer – in een bepaalde competentie categorie.

“We zijn verheugd om te zien dat onze continue investering in SAS software expertise wordt erkend. We werken hard om voorloper te blijven met betrekking tot de implementatie van het SAS Business Intelligence platform zodat we business waarde voor onze klanten verhogen,” zegt Yves Poriau, General Manager van OCS Consulting BV.

OCS Consulting is een SAS Gold-partner en Reseller op de Nederlandse markt. Competentie badges worden uitgereikt door middel van het SAS Partner Program aan partners die expertise binnen het bedrijf kunnen aantonen voor de drie belangrijkste categorieën binnen de drie trajecten: sales, technical sales & post-sales. Competenties in alle drie de trajecten geeft aan dat de partner over expertise beschikt om SAS software licenties te verkopen; SAS software te gebruiken om (visuele) inzichten te geven, voorspellende modellen te genereren en de kwaliteit van data te verbeteren en te integreren; en om SAS software te programmeren, installeren, configureren, implementeren, en beheren.

“Wij zijn trots om te constateren dat OCS Consulting de eerste Europese SAS partner is, die alle drie de competentie badges heeft weten te behalen.” zegt Michael Gomes, Manager SAS Consulting Services van OCS Consulting BV.

“OCS Consulting heeft een ongekende focus op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. Het is veelzeggend dat zij ruim 35 gecertificeerde SAS-consultants in dienst hebben die samen 50 certificaten hebben behaald op het gebied van data management, datavisualisatie en analyse”, zegt Patricia Auroy, North West Europe Director Alliance & Channel bij SAS.

Over OCS Consulting
OCS Consulting is een van de marktleiders in SAS consultancy in Nederland. Met gespecialiseerde dienstverlening voor data-analyse en -rapportage, business intelligence, data management en data-integratie ondersteunt OCS al sinds 1998 klanten in sectoren als life sciences, financiële dienstverlening, detailhandel en overheid. Meer informatie is beschikbaar via www.ocs consulting.nl.

Contactgegevens
Michael Gomes
michael.gomes@ocs-consulting.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-15T12:26:00.000Z OCS Consulting


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.