Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Pyramid Analytics in Gartner Magic Quadrant BI

 Pyramid Analytics in Gartner Magic Quadrant BI

Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform, is door Gartner, Inc. opgenomen in het Magic Quadrant voor Business Intelligence en Analytics Platforms 2017. Dit is het vierde achtereenvolgende jaar dat het bedrijf een plaats heeft verdiend in het rapport van Gartner.

“Wij geloven dat deze herhaalde erkenning door Gartner een weerspiegeling is van de prestaties en organische groei van ons bedrijf in de business intelligence-industrie,” zegt Omri Kohl, mede-oprichter en CEO van Pyramid Analytics. “Onze innovatie met BI Office vloeit voort uit onze visie om een leidende rol te spelen bij de evolutie van de markt. Dit doen we door een volwaardig modern business analytics platform te leveren, dat is ontworpen om iedereen binnen een organisatie in staat te stellen slimmere beslissingen te nemen op basis van betrouwbare informatie.”

Pyramid Analytics is gericht op uitgebreide compatibiliteit. Haar sterk onderscheidende platform combineert flexibele self-service analytics met gecentraliseerd beheer, en voldoet aan de veranderende behoeften van organisaties. BI Office blinkt uit door de gemakkelijke implementatie, krachtige mogelijkheden voor gebruikers, en de unieke ondersteuning voor gebruikersgedreven en IT-enabled datamodellen voor in-company clouds en traditionele on-premises servers.

Het Gartner Magic Quadrant is het resultaat van onderzoek naar business intelligence en analytics platformen, en geeft een breed overzicht van de relatieve posities van concurrenten in de markt. Het Magic Quadrant helpt zakelijke beslissers snel na te gaan hoe goed technologieproviders hun beoogde visie uitvoeren hoe ze presteren volgens Gartner’s beeld van de markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-23T14:23:51.000Z Pyramid Analytics


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.