Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Snelste Belgische WordPress Hosting van 2023

Cloud86: De Onbetwiste Leider in Belgische WordPress Hosting in 2023

Het zal u wellicht niet verrassen dat Cloud86 andermaal wordt geprezen als de snelste Belgische WordPress hosting provider van 2023, zoals blijkt uit een recent hosting onderzoek van Start24. Cloud86 heeft deze titel eerder in 2022 en 2020 verdiend en blijft zonder enige twijfel de onbetwiste nummer één keuze voor WordPress hosting in België, dit alles voor minder dan EUR 10,- per maand.

Hoe is het onderzoek uitgevoerd?

Voor een grondige uitvoering van dit onderzoek heeft Start24 hostingpakketten van verschillende hostingaanbieders binnen dezelfde prijsklasse aangekocht. Vervolgens heeft Start24 een WordPress-website geïnstalleerd en deze uitgerust met populaire WordPress-plugins om een realistische situatie na te bootsen. Daarna hebben ze uitgebreide tests uitgevoerd om de laadsnelheid van websites bij verschillende hostingaanbieders te meten. Het onderzoek omvatte tevens een diepgaande analyse van de Core Web Vitals-prestaties van de websites, met cruciale factoren zoals TTFB (Time to First Byte), laadtijd van de website en pagina's.

Optimalisatie met LiteSpeed Cache

Uit het hosting onderzoek van Start24 blijkt dat Cloud86 indrukwekkende resultaten behaalt zonder enige optimalisatie. Maar voor degenen die streven naar een nog snellere website-ervaring, biedt Cloud86 LiteSpeed Cache aan. Met de Litespeed plugin werkt Cloud86 nog beter. De websites worden daardoor nog sneller geladen, met een TTFB van slechts 50 ms*, wat buitengewoon indrukwekkend is.

Start24 zegt: 

Cloud86 heeft uitstekende prestaties in WordPress webhosting. Ze hebben opnieuw bewezen de onbetwiste leider te zijn in België op het gebied van WordPress hosting”.

Cloud86.io zegt:

“Dit is een resultaat waar we, als Cloud86.io, buitengewoon trots op zijn. Het weerspiegelt onze toewijding aan het bieden van de snelste en beste hostingervaring aan onze klanten. Ons hostingplatform blijft voortdurend innoveren en verbeteren om aan de hoogste normen te voldoen. Kortom, het is geweldig om te zien dat dit ook zo wordt erkend.”

Waarom snelle webhosting cruciaal is voor SEO & gebruikerservaring

De snelheid waarmee uw website laadt, is van cruciaal belang, zowel voor SEO, resultaten uit de website en als voor de algehele gebruikerservaring, dus minder omzet. Hostingaanbieders pretenderen vaak dat zij de snelste hosting kunnen leveren, maar blijkt dit in de werkelijkheid niet altijd het geval. Start24 heeft een realistisch beeld geschetst van de prestaties van Cloud86 andere hostingproviders.

Kort overzicht van de onderzoeksresultaten van Cloud86

Performance

TTFB

LCP

Laadtijd

Zonder cache

121ms

516ms

516ms

Met LiteSpeed cache

50ms

327ms

336ms

* [Let op: De vermelde TTFB van 50ms* kan variëren afhankelijk van verschillende factoren en configuraties. De TTFB (server responstijd) is een van de belangrijkste factoren. Als de server snel reageert op een verzoek dan begint de pagina sneller met laden. Ter indicatie: een TTFB onder de 200ms beschrijft Google als “zeer goed.” ]

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-12T15:25:00.000Z Equote


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.