Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Arista verbetert cloud-beveiliging met DANZ 2017

DANZ 2017

Arista Networks introduceert in het eerste kwartaal Data ANalyZer (DANZ 2017) ondersteuning voor alle R-series universele leaf en spine-switches van het bedrijf. DANZ maakt zowel gebruik van Arista’s EOS (Extensible Operating System) als de automatisering- en telemetriefuncties van CloudVision, voor beter inzicht wat benodigd is voor de beveiliging van cloud-applicaties en -workflows.

Diepgaand netwerkinzicht en -monitoring
De DANZ-functionaliteit in Arista’s EOS biedt in-band en out-band telemetrie- en packet capture mogelijkheden die voorheen alleen werden meegeleverd met speciale monitoring-apparatuur. DANZ voor Arista’s R-series maakt netwerken diepgaand inzichtelijk met ‘deep elastic buffers’, een Virtual Output Queue (VOQ) architectuur en LANZ (Latency ANalyZer) microburst detectie. Alle DANZ-platformen ondersteunen een uniforme TAP Aggregation GUI / API / CLI managementinterface en integratie met CloudVision voor automatisering, provisioning en telemetrie.

DANZ voor grootschalige cloudomgevingen
Arista voegt via innovaties in het EOS geavanceerde DANZ-mogelijkheden toe, rekening houdend met de behoeften van grote cloudoperators, te weten een hyperschaalbare bandbreedte en dichtheid. De unieke wijze waarop al het in-band en out-band verkeer zonder enige vertraging inzichtelijk wordt, maakt het monitoren door beveiligingsapplicaties mogelijk voor grootschalige cloudomgevingen. Dezelfde Arista’s R-series, die gebruikt wordt in productie switching en routing omgevingen, kan nu ook worden gebruikt voor de DANZ 2017 functionaliteit en verlaagt daardoor de operationele kosten en complexiteit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-02T09:36:00.000Z Arista Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.