Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda Networks start Cloud Ready-programma

Barracuda Networks start Cloud Ready-programma

Barracuda Networks, Inc. lanceert zijn nieuwe Cloud Ready-programma, dat organisaties de mogelijkheid biedt om hun workloads en applicaties op veilige wijze onder te brengen in de cloud. Met elke nieuwe aanschaf van een Barracuda NextGen Firewall of Barracuda Web Application Firewall voor gebruik op locatie, met inbegrip van fysieke en gevirtualiseerde omgevingen, stelt Barracuda een gratis cloud-licentie van 90 dagen beschikbaar voor gebruik van dezelfde oplossingen in Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure (Azure). De door de cloud ondersteunde beveiligingsoplossingen van Barracuda stellen organisaties in staat om hun applicaties en workloads te beschermen met dezelfde krachtige functionaliteit en intuïtieve user interface, of ze die nu op locatie of in de cloud inzetten.

•Het nieuwe Cloud Ready-programma van Barracuda helpt organisaties om hun applicaties en workloads sneller in de cloud onder te brengen. Hiertoe biedt het proeflicenties van 90 dagen voor het gebruik van zijn oplossingen in Amazon Web Services of Microsoft Azure.
Klanten die een nieuwe Barracuda Web Application Firewall of Barracuda NextGen Firewall aanschaffen voor gebruik op locatie, ontvangen in het kader van het nieuwe programma een cloud-licentie waarmee ze dezelfde oplossing 90 dagen lang kosteloos kunnen inzetten in AWS en Azure. Met het Cloud Ready-programma van Barracuda kunnen organisaties het onderbrengen van hun bestaande of nieuwe workloads in de cloud uitproberen zonder na te hoeven denken over extra beveiligingsmaatregelen.

Een brug naar de cloud

Volgens de prognoses zullen de wereldwijde investeringen in cloud-infrastructuren groeien van $50 miljard in 2016 tot ruim 228 miljard in 2026. Veel organisaties overwegen om gebruik te maken van de capaciteit en voordelen van de cloud. Vaak blijkt het nodig om in dat adoptieproces in een hybride architectuur te opereren. De meeste ICT-organisaties proberen vast te stellen wat de gevolgen zijn voor hun traditionele infrastructuur op locatie wanneer zij de cloud gaan inzetten, wat precies waar moet worden ondergebracht, wat het beste in elke omgeving werkt en wat het beste op locatie kan worden aangehouden. Ondertussen blijft de beveiliging een topprioriteit die zware druk legt op ICT-afdelingen met beperkte middelen.

“De cloud-markt is booming. Kopers van ICT-oplossingen staan echter voor de moeilijke opgave om te voldoen aan de huidige technologische eisen én na te denken over waar hun ICT-omgeving zich over een paar jaar zal bevinden”, zegt BJ Jenkins, de CEO van Barracuda. Ons Cloud Ready-programma vereenvoudigt dit proces voor organisaties. We helpen hen om de juiste beslissingen voor hun onderneming te nemen en stellen hen in staat om proef te draaien met het onderbrengen van nieuwe of bestaande workloads in de cloud met toonaangevende firewall-technologie en applicatiebeveiliging.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-10T12:37:00.000Z Barracuda Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.