Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xillio introduceert connector voor Dropbox

Xillio introduceert connector voor Dropbox

Xillio ondersteunt nu ook integratie met en migratie naar cloud storage applicaties met de nieuw ontwikkelde connectors voor Box en Dropbox.

Xillio, internationale specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie van grote bedrijfsplatformen, ondersteunt nu ook integratie met en migratie naar cloud storage applicaties met de nieuw ontwikkelde connectors voor Box en Dropbox. Xillio biedt met deze connectors gebruikers de mogelijkheid om content afkomstig uit de diverse enterprise contentbronnen via Dropbox of Box te ontsluiten. Organisaties voldoen hiermee aan de behoefte van medewerkers om eenvoudig toegang te hebben tot alle benodigde documenten via één toegangspunt (single point of access), het liefst een gebruiksvriendelijk, cloudbased toegangspunt die zij zowel zakelijk als privé gebruiken zoals Dropbox en Box. Dit vergroot de productiviteit en samenwerking.

Rikkert Engels, oprichter en CEO bij Xillio: “Organisaties bezitten een grote hoeveelheid contentbronnen en elk van die bronnen heeft content die gebruikers nodig hebben voor hun dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan Alfresco, OpenText, SharePoint, Documentum, Corsa etc. De praktijk is dat de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van nieuwe cloud oplossingen als Dropbox en Box de voorkeur hebben van de medewerker. Het gevolg is dat medewerkers de documenten uit de interne bronnen kopiëren naar hun cloud oplossing en zo een ‘schaduw’ samenwerkingsomgeving creëren. Met onze connectors kunnen onze klanten hun gebruikers toegang verlenen tot de interne bronnen via Dropbox en Box en zo controle houden over wat er met de content gebeurt.”

Met de nieuwe connectors kunnen diverse Dropbox en Box functies eventueel ook worden uitgevoerd binnen een andere contentbron. Zo kan bijvoorbeeld door Dropbox/Box folders en bestanden worden gebrowset, folders en bestanden worden gedownload, geüpload en verwijderd, metadata worden opgevraagd, en gebruikersgroepen worden ingezien.

Bekijk https://www.xillio.com/nl/content-etl-platform/connectors/content-connector-voor-box-en-dropbox voor een overzicht van alle functies.

Migratie en synchronisatie
Naast integratie kunnen de connectoren uiteraard ook worden ingezet bij migratie- en synchronisatietrajecten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-28T10:06:00.000Z Xillio


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.