Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Box breidt Box Zones uit naar Groot-Britannië

Box breidt Box Zones uit naar Groot-Britannië

Box, Inc. (NYSE: BOX) lanceert twee Box Zones in Europa, in Londen en Frankfurt, die worden ondersteund door IBM Cloud Object Storage (COS) technologie. Dit is de eerste keer dat IBM Cloud wordt gebruikt door Box. De nieuwe Box Zones in Londen biedt bedrijven de mogelijkheid om hun content te centraliseren en productiviteit te verbeteren terwijl tegelijkertijd aan de behoefte voor lokale opslag wordt voldaan. De Box Zones in Londen wordt geback-upt in Frankfurt.

"We zien een toenemende vraag naar Box Zones van klanten in Europa die meer flexibiliteit willen over waar hun gegevens worden opgeslagen. Nu internationale regelgeving en eisen steeds complexer worden, is ons aanbod om bedrijven te helpen met de migratie naar de cloud en het vereenvoudigen van hun content managementstrategie ongelooflijk waardevol," aldus Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. "Met behulp van Box Zones kunnen we een veel grotere internationale klantengroep bedienen en organisaties bereiken in sectoren waarin beveiliging van cruciaal belang is."

Met deze lancering krijgen Box-klanten meer flexibiliteit en controle doordat ze kunnen kiezen waar hun gegevens worden opgeslagen. De toevoeging van Londen in het Verenigd-Koninkrijk en Frankfurt in Duitsland brengt het totale aantal Box Zones op acht, naast de Verenigde Staten, Ierland, Japan, Singapore, Australië en Canada.

"De aankondiging van vandaag versterkt de samenwerking tussen IBM en Box in Europa, waarbij IBM Cloud de eerste implementatie van Box Zones in het Verenigd Koninkrijk – die wordt geback-upt in Frankfurt – verzorgt,” zegt John Morris, general manager, Cloud Object Storage, IBM. "Met het gebruik van Box Zones hebben bedrijven nu de mogelijkheid om te profiteren van het wereldwijde IBM netwerk van cloud datacenters om hun gegevens in specifieke Box Zones-landen op te slaan, of dit nu vanwege de prestaties, geldende wetten of veiligheidsredenen is.”

Box Zones benut de diensten van IBM Cloud Object Storage voor het lokaal opslaan en beheren van toenemende hoeveelheden ongestructureerde gegevens van haar klanten via de IBM Cloud.

"Regionale opslagvereisten en regelgeving voor gegevensverwerking worden met de komst van de GDPR-mandaten steeds ingewikkelder," aldus Duncan Brown, Associate Vice President, European Security, IDC. "Europese bedrijven zoeken naar flexibiliteit en meer mogelijkheden van hun serviceproviders voor het opslaan van zakelijke content in overeenstemming met de toekomstige EU-regelgeving."

Box Zones is gestart in 2016 en biedt samen met andere Box-services zoals Box KeySafe en Box Governance extra mogelijkheden en flexibiliteit aan klanten voor het beheren van belangrijke informatie. Daarnaast kunnen organisaties dankzij compliance-certificaten zoals Binding Corporate Rules en Privacy Shield volledig vertrouwen op de privacy van hun gegevens bij grensoverschrijdend verkeer van data.

Box maakt het voor meer dan 71.000 organisaties over de hele wereld eenvoudig om bestanden veilig te delen, te openen en hier samen met anderen aan te werken. Het bedrijf helpt 64% van de Fortune 500, waaronder multinationals als Amadeus, AstraZeneca, Eli Lilly, General Electric, P&G en Schneider Electric.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-08T11:32:00.000Z Box


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.