Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cloud Distributie biedt partners een eigen Cloud

Cloud Distributie biedt partners een eigen Cloud

De Cloud distributeur voor VoIP telefonie, hosted telefoon centrales en internet, lanceert naast haar bestaande Telecom marketplace een geheel nieuwe Cloud Marketplace. Deze Cloud Marketplace ondersteunt partners met de levering, facturatie en uitrol van unieke Cloud Diensten zoals domeinnamen, SSL certificaten, Email diensten, Virtual Private Servers, Office 365 en Acronis Backup.

Via het Cloud Distributie platform opent de partner zijn eigen Cloud Marketplace, die geheel anders is dan wat tot nog toe is gezien. Een uniek cloudplatform inclusief een klanten omgeving en eindgebruiker CloudStore. De partner levert bovendien alle cloud services in eigen look-and-feel.

De Cloud Marketplace levert een snelle uitrol van cloud-based diensten, middels een betaalmodel op abonnement- of consumptiebasis. In de klanten omgeving kan de partner de keuze maken zijn klanten op rekening te leveren of middels een payment gateway zoals iDeal of bankbetaling. Partners kunnen zo ook domeinnamen van klanten beheren en bundelen met de cloud-diensten van o.a. Microsoft, wat resulteert in een onderscheidende toegevoegde waarde voor de klant. Deze cloud-oplossingen en -services zijn beschikbaar in de eigen branded cloud storefront van de partner. Dit maakt hen de single-source cloud leverancier en trusted advisor waar klanten naar op zoek zijn.

Sinds enkele maanden is Microsoft CSP (Office 365 per maand) verkrijgbaar. In het Cloud Solution Provider-programma beheer je de verkoop en is de partner verantwoordelijk voor de factureringsrelatie. Als CSP kan je je eigen Cloud Marketplace gebruiken om klanten toe te voegen, abonnementen te beheren en de facturering automatisch af te handelen onder je eigen Microsoft CSP contract. Hierdoor voldoet iedere CSP partner ook direct aan de Microsoft voorwaarden door aan klanten zelf te factureren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-08T14:33:00.000Z Cloud Distributie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.