Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hosted.nl en Jelastic leveren samen ultieme PaaS

Hosted.nl levert met Applicatie Hosting het ultieme ontwikkel platform voor het ontwerpen en aanbieden van applicaties. Het voldoet aan de behoefte van onze klanten om sneller applicaties te ontwikkelen en de time to market aanzienlijk te verkorten. We leven immers in het Develop Your Own Application-tijdperk.

Hosted.nl lanceert een nieuwe Platform as a Service in samenwerking met Jelastic : de volgende generatie, auto-sizing PaaS. Deze nieuwe dienst wordt “Applicatie Hosting” genoemd en is nu beschikbaar. Dit platform biedt softwareontwikkelaars een bewezen kader voor het significant sneller op de markt brengen van nieuwe diensten of producten.

Platform as a Service.
Platform as a Service ook wel PaaS genoemd, is een vorm van hosting waarbij wij als aanbieder voor de klant een uitgebreid systeem met tooling bieden waarbij de klant eenvoudig een platform kan uitrollen. Dit kan bestaan uit één enkele Docker (virtuele machine), of zelfs een complete loadbalanced, high-redundant omgeving bestaande uit meerdere Dockers. Zelfs het creëren van een volledige Ontwikkel-Test-Acceptatie-Productie-structuur behoort tot de mogelijkheden (OTAP)!

Eenvoudig beheer met behulp van een controlepaneel.
Vanuit dit controlepaneel is het makkelijk een complete loadbalanced configuratie aan te maken en online te krijgen. In slechts enkele minuten is er bijvoorbeeld een redundant high-availability omgeving aangemaakt, kant en klaar voor gebruik.

Eenvoudige installatie van veel gebruikte applicaties.
Met behulp van het beschikbare controlepaneel is het eenvoudig om veelgebruikte applicaties zoals bijvoorbeeld WordPress, Magento, Prestashop of Jenkins te installeren. Binnen enkele minuten wordt de applicatie voor u beschikbaar gesteld. Ook is onze oplossing geschikt om kant en klare, of door uzelf ontwikkelde Docker-images te draaien.

Eenvoud voor ontwikkelaars.
Uren tijd stoppen in het installeren van een nieuwe development-omgeving is verleden tijd, in een aantal klikken is er een omgeving opgezet voor ontwikkelaars.

Automatische schaalbaarheid.
Met “Applicatie Hosting” bieden we automatische schaalbaarheid. Dit kunnen we zowel doen in de “breedte”, als in de “hoogte”. Dit wil zeggen dat we automatisch Dockers kunnen toevoegen, maar ook automatisch resources als geheugen en processorkracht kunnen toevoegen bij piekbelasting.

Flexibel afrekenen.
Omdat het dit systeem automatisch kan schalen, wordt er ook flexibel gefactureerd, de klant betaalt alleen voor wat er wordt gebruikt. Wanneer een Docker-image niet wordt gebruikt wordt deze zelfs automatisch uitgezet. Dit betekent dat men alleen betaalt voor de daadwerkelijke resources welke er in gebruik zijn.

Hosted.nl is een snelgroeiende Nederlandse Cloud aanbieder van beheerde internet services, platformen en infrastructuur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Ons doel is om te anticiperen op het online succes van onze klanten. Om het online succes van onze klanten te bereiken maken we gebruik van innoverende en bewezen producten. Elk platform is anders en elke klant heeft zijn eigen eisen. Om aan de klantbehoeftes te voldoen hebben we gekozen voor een flexibele oplossing, deze vinden we in het aanbieden van Jelastic producten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-12T14:17:00.000Z Hosted.nl


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.