Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OVH sluit partnerschap met Canonical

OVH sluit partnerschap met Canonical

Canonical en OVH gaan samenwerken in public cloud, VPS, dedicated servers en private cloud. OVH sluit zich hiermee aan bij andere grote cloud providers die deelnemen aan Canonical’s officiële programma om de distributie van Ubuntu-guest images, Certified Public Cloud (CPC) mogelijk te maken.

Op het gebied van public cloud wordt Ubuntu het meest gebruikt, vanwege de goede beveiliging, veelzijdigheid en regelmatige updates. Het public cloud-partnerschap met Canonical garandeert dat OVH-klanten die gekozen hebben voor Ubuntu, beschikken over de nieuwste Ubuntu-images die zijn geautoriseerd en beveiligd door Canonical.

“Sinds 2013 leveren we dagelijks patches, wat de bandbreedtekosten en downtime verlaagd voor Ubuntu-gebruikers die werken in deze cloud. OVH-klanten profiteren er ook van”, aldus Udi Nachmany, public cloud leider bij Canonical. “En omdat Ubuntu ook 55 procent van de productie van Openstack-toepassingen draait zijn we bijzonder verheugd dat een public cloud-marktleider als OVH, met behulp van Ubuntu OpenStack, deelneemt aan ons programma.”

”Innovatie zit in het DNA van OVH, een bedrijf dat zich heeft ontwikkeld van een kleine startup tot een wereldwijde speler”, zegt Germain Masse, technisch directeur bij OVH. “Canonical werkt met OVH samen om Ubuntu te blijven verbeteren en aan te passen aan nieuwe hardware en platformdiensten die Canonical aan klanten biedt.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-12T17:20:00.000Z OVH
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.