Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Telindus organiseert Cloud Event

 Telindus organiseert Cloud Event

Op 16 mei 2017 organiseert Telindus de eerste editie van ‘Het Cloud Effect: van het kastje naar de cloud?’ bij Inn Style in Maarssen. Gedreven door de behoefte om snel in te spelen op de wensen van de business en de belofte van kostenbesparingen, zien veel organisaties cloud-technologie als het middel om snel resultaat te behalen. Echter, zonder een doordachte strategie kunnen beslissingen die nu genomen worden over een aantal jaar alsnog verkeerd uitpakken en wordt u van het kastje naar de cloud gestuurd. Dit event laat IT-specialisten en -beslissers aan de hand van praktische presentaties, inspirerende sprekers en prikkelende voorbeelden zien welke stappen vandaag gezet moeten worden om, wanneer de tijd daar is, te kunnen transformeren.

Keynotespreker Menno Lanting, strateeg en innovator op het gebied van digitaal leiderschap, geeft een nuchtere kijk op disruptie en deelt voorbeelden van aansprekende cases en praktische modellen. Daarnaast interviewt Harm de Haan, Digitization Evangelist bij Telindus, Pieter Gerritse, Docent Infrastructure Design & Security bij Hogeschool Windesheim, over hun self service portal Project Skylab. Hiermee biedt Windesheim ICT-studenten virtuele cloud labs en een afgeschermde, eigen set servers en netwerken. Eric Otten, Cloud/ITaaS Architect bij Telindus, zet tijdens het event de belangrijkste randvoorwaarden voor cloud uiteen en Marc Samsom, Manager Datacenter and Cloud Architecture bij Cisco, laat de aanwezigen de noodzaak zien van een Cloud Management Platform.

Programma ‘Het Cloud Effect: van het kastje naar de cloud?’
Dinsdag 16 mei 2017

11.00 – 11.45 uur Keynote: De disruptie paradox, in 5 stappen naar echte vernieuwing
Door Menno Lanting, spreker, strateeg & innovator op het gebied van digitaal leiderschap.

11.45 – 12.30 uur Wat zijn de randvoorwaarden om cloud op de juiste manier in te zetten?
Door Eric Otten, Cloud/ITaaS Architect bij Telindus.

12.30 – 13.15 uur Lunch

13.15 – 13.45 uur Klant aan het woord: Windesheim
Over het gebruik van cloud-technologie voor het uitrollen van virtuele lab-omgevingen. Interview door Harm de Haan, Digitization Evangelist bij Telindus met Pieter Gerritse, Docent Infrastructure Design & Security bij Windesheim.

13.45 – 14.15 uur Demonstratie Cloud Management Platform
Door Marc Samsom, Manager Datacenter and Cloud Architecture bij Cisco.

14.15 – 15.30 uur Wrap-up en borrel

Aanmelden
De eerste editie van ‘Het Cloud Effect: van het kastje naar de cloud?’ vindt plaats bij Inn Style in Maarssen op dinsdag 16 mei 2017. Deelname is kosteloos. De eerste 50 aanmeldingen ontvangen het boek ‘De disruptie paradox’ van Menno Lanting. Meer informatie en aanmelden kan via: www.cloud-effect.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-20T10:42:00.000Z Telindus


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.