Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Boskalis 1 van 3 finalisten wereldwijd Citrix

Boskalis 1 van 3 finalisten wereldwijd Citrix

Boskalis is 1 van de 3 finalisten wereldwijd voor de Citrix Innovation Award na de Citrix migratie naar Azure

Enschede, 28 april 2017 - Boskalis is 1 van de 3 finalisten wereldwijd voor de Citrix Innovation Award die in mei wordt uitgereikt tijdens Citrix Synergy in Orlando. Boskalis is uit een recordaantal inzendingen geselecteerd met het door ITON uitgevoerde project ‘Migratie Citrix omgeving Boskalis naar Azure’. Medewerkers ervaren een aanzienlijke verbetering van de werkplekervaring, terwijl tegelijkertijd gezorgd is voor het verhogen van de productiviteit en efficiency.

Boskalis heeft besloten zo veel mogelijk met de infrastructuur en applicaties naar de cloud te gaan. Een van de projecten binnen dit traject was het migreren van de Citrix omgeving naar Azure. Een uitdagende en complexe opdracht, die ITON in samenwerking met Boskalis succesvol heeft gerealiseerd. Voor applicatiebeheerders en gebruikers verandert er weinig. Dat is ook het doel wat Boskalis nastreeft: een zo gemakkelijk mogelijke transitie van on-premises naar Azure.

Citrix Innovation Award
Elk jaar zet Citrix klanten in het zonnetje die Citrix technologie gebruiken om IT op een andere, innovatieve manier in te zetten. Rody van Egmond, directeur ITON, over deze nominatie: ‘Wij zijn erg trots op ons aandeel in deze nominatie. Voorbereid zijn op de toekomst was wat Boskalis voor ogen had. Door de Citrix omgeving te migreren naar Azure en het beheer hiervan door ITON te laten uitvoeren, profiteren zij van de voordelen van een pay-per-use model waarbij de basislaag voor hen gedaan wordt en de IT afdeling van Boskalis zich kan richten op het leveren van toegevoegde waarde op applicatievlak en business consultancy”.

Stemmen
Vanaf 15 mei komen de video’s van de 3 finalisten online en kan er gestemd worden via www.citrix.com/innovation. Meer weten over wat dit project Boskalis heeft opgeleverd? Lees de hele referentie op www.iton.nl/boskalis.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-01T14:42:25.000Z ITON


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.