Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

3 bedrijven winnen Eurosys Business Awards

Tijdens Business2Beach (B2B), het zomer event voor klanten georganiseerd door EuroSys Business werden E-Max Aluminium, Group A en Franssen Keukens elk beloond met een EuroSys Business Award. Tijdens dit zomer event wil EuroSys haar klanten jaarlijks trakteren op een dag vol inspirerende infosessies over hoe technologie organisaties kan transformeren, aangevuld met zomers entertainment.

EuroSys Business koos voor drie Awards die in lijn liggen met haar focuspunten: een Innovation Award, een Solution Award en een Loyalty Award.

E-Max Aluminium werd door EuroSys verkozen als het bedrijf dat het meest innoverend en vooruitstrevend werkt en mocht hiervoor de Innovation Award in ontvangst nemen. Mark Aerts, commercieel directeur van EuroSys, legt uit wat de innovatie bij E-Max Aluminium inhoudt: “EuroSys heeft bij E-Max de innovatieve DELL EMC SCv oplossing geïmplementeerd. De integratie met de reeds bestaande storage oplossing was een echt huzarenstukje.”

Marc Roosen, CFO E-Max Aluminium: “Wij zijn zeer vereerd met de Innovation Award. Onze samenwerking met EuroSys gaat al ver terug in de tijd. EuroSys is een betrouwbare partner die steeds met innoverende oplossingen op de proppen komt.”

De Solution Award was voor Franssen Keukens omdat zij voor verschillende oplossingen beroep doen op EuroSys. Mark Aerts verduidelijkt deze keuze: “We werken al jaren samen met Franssen Keukens op het gebied van infrastructuur, diensten en datalijnen en sinds kort ook op het gebied van printing en copier.”

Ruben Alders, Financieel Controller van Franssen Keukens: "We willen EuroSys graag bedanken voor de uiterst professionele samenwerking van de afgelopen jaren. Van helpdeskmedewerker tot management, we worden steeds op een snelle en professionele manier geholpen, en dat tegen een correcte prijs. Doe zo voort!"

Ten slotte kreeg Group A de Loyalty Award als dank voor hun jarenlange trouwe relatie met de ICT-specialist. Mark Aerts: “Niet alleen is Group A volgend jaar 10 jaar klant, ze rekenen ook zowel voor infrastructuur, cloud oplossingen, printing, telefonie als diensten op EuroSys.”
Marc Beertens van Group A is opgetogen met de erkenning: “De reden dat wij al bijna 10 jaar klant zijn, is omdat we heel tevreden zijn van de samenwerking. En dat heeft EuroSys volledig aan haar eigen medewerkers te danken. Zij komen altijd met een oplossing in plaats van enkel een product.”

De eerste editie van Business2Beach
De uitreiking van deze awards vond plaats op het event Business2Beach. Dit event, dat doorging in Beachclub Degreez in het Nederlandse Panheel, heeft EuroSys in het leven geroepen om in een ontspannen sfeer de relaties met haar klanten te versterken. Op het event konden klanten infosessies volgen van interessante sprekers en de standen van de leveranciers van EuroSys bezoeken. De sessies werden afgesloten met de komische voorstelling “Burn-out voor beginners” van Arnout Van den Bossche. Verder konden de klanten genieten van live cooking en cocktails. Na een show van een flyboarder werd de avond afgesloten met de uitreiking van de awards.

De eerste editie van Business2Beach was alvast een succes. Tal van klanten vonden hun weg naar de beachclub en de tropische temperaturen zorgden mee voor de sfeer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-17T11:38:06.000Z Eurosys Business


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.