Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aerohive introduceert nieuwe dienst voor MSP's

Amstelveen, 10 oktober 2017 – Aerohive Networks® (NYSE: HIVE), de onafhankelijke leverancier van zakelijke cloud-based netwerkoplossingen, introduceert een nieuwe dienst voor beheer van de draadloze netwerktoegang voor personeel en gasten. Deze dienst biedt Managed Service Providers (MSP’s) en Hospitality Service Providers (HSP’s) nieuwe methoden voor authenticatie van gasten en tools voor hotspot-beheer. Daarmee kunnen ze hun klanten op grotere schaal van ondersteuning voorzien.

Het uitgebreide MSP-aanbod van Aerohive omvat Hotspot 2.0 en vanuit de cloud geauthenticeerde aanmeldingen op basis van Facebook en Google. In combinatie met de softwaregedefinieerde draadloze architectuur van Aerohive kunnen restaurantketens, koffiezaken en andere bezoekersgerichte organisaties hun klanten snelle en betrouwbare internettoegang bieden.

Om de beheermogelijkheden van MSP’s verder te vergroten heeft Aerohive het tabblad Inventory toegevoegd aan HiveManager® NG. Dit biedt een centraal overzicht van alle vaste en draadloze infrastructuurcomponenten dat het beheer van sterk gedistribueerde omgevingen aanzienlijk vereenvoudigt. Aerohive biedt daarnaast de mogelijkheid om uitzonderingen op beleidregels in te stellen voor grote omgevingen. Deze zorgen voor een drastische vereenvoudiging van de workflows die MSP’s gebruiken voor het inrichten, beheren en bijwerken van de omgevingen van diverse kleine klanten. MSP’s kunnen op deze manier gebruikmaken van een overkoepelend netwerkbeleid om voor een efficiënt gebruik en optimalisatie van netwerken te zorgen. Hierbij kunnen ze gebruik blijven maken van SSID’s per locatie, beveiliging en het Captive Web Portal om klanten een gebruikservaring op maat te bieden.

Aerohive heeft de afgelopen maanden zijn platform voor MSP’s uitgebreid met de nieuwe optie Private Cloud. Hiermee kunnen zij hun eigen instance van HiveManager NG hosten om ondersteuning te bieden voor meer dan één miljoen apparaten en multi tenancy-beheer met de nieuwe Hierarchical HiveManager (HHM). Deze oplossing creëert een pool van apparaten en licenties voor alle klanten en locaties van de MSP.

Het uitgebreide MSP-aanbod van Aerohive biedt flexibele zakelijke voorwaarden, een gescheiden aanschaf van hardware en software, bewakings-API’s voor de integratie van draadloze netwerkgegevens met centrale MSP-dashboards, ticketingsystemen en een breed scala aan CapEx- en OpEx-gebruiksmodellen.
Ontdek hoe MSP’s het beheer van hun multi-tenantnetwerken kunnen vereenvoudigen met de nieuwe mogelijkheden van Aerohive voor hotspots en het beheer van de netwerktoegang voor gasten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-10T10:50:14.000Z Aerohive


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.