Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Core ICT neemt Avi Networks op in portfolio

Core ICT, specialist op het gebied van complexe en dynamische IT-infrastructuur-oplossingen, breidt haar portfolio uit met de oplossingen van Avi Networks. Met deze toevoeging biedt Core ICT haar klanten een schaalbare software-defined application delivery-oplossing die inzicht geeft in het netwerk.

De oplossing is eenvoudig te implementeren binnen de moderne infrastructuur. Avi Networks biedt public-cloudachtige flexibiliteit voor applicatiediensten tegen een lage total cost of ownership. Daarbij gaan ze verder dan alleen load balancing en voorzien de oplossingen organisaties van diepgaande applicatieanalyses, automatische scaling en beveiliging van applicaties in datacenters en public clouds. De implementatie van Avi Networks is een aanvulling op het portfolio van netwerk en security vendoren.

Marnix Vrambout, Product Development Manager bij Core ICT: “Avi Networks vormt het ontbrekende puzzelstuk in de moderne infrastructuur. Ze nemen het hele plaatje in acht en bieden daarbij innovatieve functionaliteit tegen een goede prijs. Met Avi Networks garanderen wij onze klanten dat de applicaties die op de infrastructuur draaien ook beschikbaar zijn. Traditionele vendoren zijn bovendien niet in staat de flexibiliteit en schaalbaarheid te garanderen, die door Avi Networks wel wordt geboden.

Frank Huyge, Managing Director bij Core ICT: “Naast deze voordelen was er met Avi Networks direct een duidelijke klik. De toevoeging beantwoordt een duidelijke vraag vanuit de markt, waar gebruikersgemak en schaalbaarheid gewenst is. De toevoeging past in onze strategie om nieuwe innovatieve oplossingen op te nemen in ons portfolio en als kennispartner te fungeren voor onze klanten.”

Dirk Marichal, Vice President EMEA & India bij Avi Networks: “Core ICT heeft veel kennis in huis op het gebied van moderne infrastructuur en wij zijn erg blij met de samenwerking. Core ICT is een jonge partij die snelle groei realiseert, een duidelijke visie hanteert en actief bezig is met het aanbieden van moderne oplossingen. Ze denken actief mee en zijn oplossingsgericht, een belangrijke eigenschap voor moderne resellers. Met de kennis die Core ICT in huis heeft zijn ze in staat de eindklant goed te informeren over het moderniseren van de infrastructuur. Een groot voordeel, omdat het veel kan schelen in de kosten.”

---
Over Core ICT
Core ICT adviseert organisaties over het ontwerp, de installatie en de implementatie van complexe en dynamische IT-infrastructuuroplossingen. Dit omvat alle benodigde hardware- en softwaresystemen en coördineert en beheert de implementatie van de geboden oplossingen. Core ICT is vendor-onafhankelijk en heeft strategische connecties met o.a. Nutanix, IBM en EMC. De consultants hebben
uitgebreide ervaring met infrastructuur en dynamische IT-omgevingen en nemen strategische en financiele overwegingen mee in het investeringsproces. Deze kennis resulteert in schaalbaar en robuust ontwerp en verzekert de gemaakte investeringen voor de komende jaren. Meer informatie op https://core-ict.be/

Over Avi Networks
Avi Networks biedt public-cloudachtige flexibiliteit voor applicatiediensten en gaat daarbij verder dan alleen load balancing, met voorzieningen als diepe applicatieanalyse, voorspellende autoscaling en beveiliging in het datacenter of de public cloud. Het Avi Vantage Platform maakt gebruik van software-defined principes voor krachtige, elastische levering van applicaties op bare-metal servers, VM’s of containers. Het platform is gebouwd op software-defined principes, draait op commodity-x86-servers, virtuele machines, containers, en past bij de automatisering en self-service doelstellingen van de moderne ondernemingen. Meer informatie op www.avinetworks.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-14T14:28:26.000Z Avi Networks


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.