Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bitglass en iSOC24 gaan partnership aan

Bitglass en iSOC24 gaan partnership aan om real-time cloud security naar de markt te brengen. Dit partnership vergroot het bereik van de Bitglass CASB oplossing in de Benelux.

AMSTERDAM, NL – 11 januari 2018 – Bitglass, de Next-Gen CASB vendor en iSOC24, een gespecialiseerd bedrijf in services en producten rondom informatiebeveiliging, hebben vandaag een partnership aangekondigd. Dit partnership stelt beide organisaties in staat om binnen de Benelux een complete Cloud Access Security broker (CASB) oplossing te kunnen bieden voor real-time data security in de cloud en op elk apparaat.

Sinds de oprichting in 2013, is Bitglass opgegroeid tot een vooraanstaande real-time CASB provider die haar klanten granulaire toegangscontrole en gedetailleerd inzicht biedt in het gebruik van hun cloud applicaties. Bitglass maakt het daarnaast ook mogelijk om veilige Bring Your Own Device toegang te kunnen bieden zonder gebruik te hoeven maken van een agent. Hierdoor wordt de data beschermd zonder de privacy van de gebruikers aan te tasten. Bitglass is recent door Gartner als visionair bestempeld.

Vandaag de dag maken wereldwijd 250 bedrijven in diverse sectoren gebruik van Bitglass voor hun cloud- en mobiele databeveiliging. Hieronder bevinden zich organisaties in de financiële sector, de gezondheidszorg en ook binnen de overheidssector.

We zijn verheugd over het partnership met iSOC24 met als doel om de Bitglass CASB oplossing verder in de Benelux naar markt te brengen, aldus Eduard Meelhuysen, EMEA VP Sales van Bitglass. Als één van de meest vooruitstrevende cybersecurity specialisten in de Benelux heeft iSOC24 de unieke eigenschap om de cloud security behoefte van Enterprise organisaties in te kunnen vullen.

Beveiliging van data in de cloud is iets waar veel enterprise organisaties vandaag de dag mee worstelen. Bestaande security oplossingen die enkel ontwikkeld zijn om data binnen het netwerk te beveiligen zijn niet geschikt om deze taak op te lossen, aldus Marc de Groot, Director Sales & Marketing bij iSOC24. Dankzij Bitglass kunnen veel organisaties die steeds meer gebruik maken van Office365, Box, Dropbox, Google Drive, zelf ontwikkelde applicaties of andere SaaS of IaaS services zich ervan verzekeren dat hun data veilig, en bovendien, onder controle is. De Cloud Access Security Broker oplossing van Bitglass overstijgt de netwerkomgeving teneinde totale databeveiliging voor enterprise organisaties in de cloud, op mobiele apparaten en overal op het internet te kunnen bieden. Als we hier de toenemende behoefte van organisaties aan MDM en BYOD maatregelen aan toevoegen wordt de waarde van de Bitglass oplossing voor onze klanten nog hoger.

Over Bitglass
Bitglass, is een Next-Gen CASB vendor, gevestigd in Silicon Valley met kantoren over de hele wereld. De Cloud Security oplossingen van Bitglass zorgt voor zero-day databescherming zonder agents voor elke applicatie en onafhankelijk van het gebruikte apparaat. Bitglass wordt gesteund door Tier-1 investeringsmaatschappijen en is opgericht in 2013 door een team veteranen in de industrie met een bewezen track record rondom innovatie en uitvoering. Voor meer informatie, bezoek https://www.bitglass.com/

Over iSOC24
iSOC24 levert oplossingen die het voor organisaties mogelijk maken om - in control - te geraken en te blijven over de graad van hun informatiebeveiliging en te controleren of wordt voldaan aan de gestelde norm. Ons ecosysteem met zorgvuldig geselecteerde oplossingen biedt organisaties de mogelijkheid om de voor hun specifieke omgeving relevante risico’s vast te kunnen stellen en deze in real-time het hoofd te kunnen bieden. iSOC24 is in 2012 opgericht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en het bedrijf is in privébezit. Voor meer informatie, bezoek https://www.isoc24.com/nl/

Media Contacts
Bitglass (via Touchdown PR)
Hannah Finch
+44 (0) 1252 717 040
bitglassuk@touchdownpr.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-10T17:23:21.000Z iSOC24 B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.