Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Intershop lanceert Commerce-as-a-service

E-commerce

Intershop Communications, aanbieder van innovatieve omnichannel-commerceoplossingen, heeft vandaag de lancering van clouddienst Intershop Commerce-as-a-Service (CaaS) aangekondigd. Een belangrijke strategische mijlpaal in de cloud-first-strategie van de commercespecialist.

Roelof Swiers, Country Manager van Intershop Communications Benelux: “Onze klanten kiezen voor hun digitaliseringsprojecten steeds vaker voor cloud-gebaseerde oplossingen. Intershop Commerce-as-a-Service biedt bedrijven een schaalbaar commercekanaal met minimale opstartkosten en implementatietijd. Indien nodig verzorgen wij bovendien het complete beheer, zodat onze klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.”

CaaS combineert de e-commercetechnologie van Intershop met één van ’s werelds meest toonaangevende publieke cloudplatforms: Microsoft Azure. De voordelen: de krachtige functionaliteit en transparante prijsstelling van Intershop en de hoogste veiligheidsstandaarden van Microsoft Azure.

Tweecijferige groei op de markt van clouddiensten

Volgens een onderzoek van KPMG in samenwerking met Bitkom Research gebruikt al ruim twee derde van de bedrijven clouddiensten. Meer dan de helft van alle middelgrote bedrijven vertrouwt op Microsoft Azure of overweegt een cloudplatform. Volgens voorspellingen van marktonderzoeksbureau Techconsult zal de markt voor clouddiensten sterk blijven stijgen. SaaS-diensten vertegenwoordigen meer dan 60% hiervan. Intershop zet nu op deze wereldwijde groeimarkt stevig in.

Gerrit Enthoven, Sales Director EMEA, zegt hierover: “In de tweede helft van 2017 constateerden wij al een sterke groei in de vraag naar cloud-licenties. Met CaaS richten wij ons, samen met onze businesspartners, zowel op bedrijven die net kennis hebben gemaakt met digital commerce als op gevestigde spelers die hun omnichannel-activiteiten willen uitbreiden. Afhankelijk van hun digitaliseringsniveau kunnen zij kiezen uit drie standaard e-commerceoplossingen of een maatwerkoplossing. Het aandeel cloud zal in 2018 sterk groeien.”

Aanvullende informatie over de nieuwe commerce cloud service is te vinden op: https://www.intershop.com/commerce-as-a-service

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-26T08:39:00.000Z Intershop


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.