Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TCS helpt Randstad bij cloudtransitie

Tata Consultancy Services (TCS), vooraanstaand leverancier van IT-services, adviesdiensten en bedrijfsoplossingen, heeft voor Randstad wereldwijd in nog geen twaalf maanden meer dan 600 IT-applicaties overgezet van legacy datacenters naar de AWS-cloud. De operatie is een van de meest ambitieuze en snelst uitgevoerde AWS-cloudmigraties ooit voor een wereldwijd opererend bedrijf en vormt een nieuwe benchmark voor digitale transformatie op een dergelijke schaal.

Digitale transformatie bij Randstad

De Randstad-groep is wereldwijd een vooraanstaande partij in de HR-dienstverlening en gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van uitzendwerk en HR-ondersteuning. De IT-infrastructuur - bestaande uit 30 IT-afdelingen die diensten verlenen aan 39 werkmaatschappijen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en landen in de regio Azië-Pacific - wordt momenteel geconsolideerd en gecentraliseerd. Deze transformatie heeft als doel efficiency te vergroten, risico’s te verkleinen en betere dienstverlening op het gebied van IT-infrastructuur te leveren, in lijn met Randstad’s wereldwijde digitale strategie.

Randstad koos TCS als partner voor het ontwerp en de uitvoering van een van ‘s werelds grootste publieke cloud transformaties van IT-infrastructuurdiensten. TCS ontwikkelde in nauwe samenwerking met Randstad een uniek publiek cloud-gebaseerd model met gecentraliseerd wereldwijd beheer, gestandaardiseerde en geautomatiseerde processen en een beveiliging conform GDPR-richtlijnen. Deze diensten worden geleverd vanaf meerdere locaties, zowel onshore als offshore.

Amit Kapur, Director & Head TCS Benelux, licht toe: “De resultaten tot dusver zijn veelzeggend en kenmerkend voor Randstad’s visie op innovatie en verandering. We blijven met Randstad samenwerken om een digitale en agile mindset te berwerkstelligen en hun IT-operatie te transformeren, zodat de organisatie haar wereldwijd leidende positie in de HR-markt kan behouden.”

Bernardo Payet, General Manager van Randstad Global IT Solutions, verklaart: “Technologie vormt de kern van onze Tech & Touch-strategie en zal ook in de toekomst een cruciale rol blijven spelen. De datageoriënteerde aanpak in combinatie met onze sterke menselijke inbreng maakt het mogelijk ons van onze concurrenten te onderscheiden. Het vermogen van TCS om zich aan te passen aan onze veranderende behoeften en uitdagingen op het vlak van technologie en daarbij transformatie te overwinnen is representatief voor hun commitment en flexibiliteit als digitale partner van Randstad. We zijn trots op wat we tot nu toe behaald hebben in onze digitale transformatie. Het zijn niet alleen belangrijke primeurs voor Randstad, maar ook nieuwe benchmarks voor de sector.”

Nagaraj Ijari, VP en Global Head HiTech & Professional Services van TCS, zegt: “Digitale technologie wordt in de HR-sector steeds belangrijker als aanjager van verandering in de personeel- en recruitmentindustrie. HR organisaties kunnen nu vertrouwen op cloudplatforms om snel talent te kunnen vinden en beheren, zodat ze concurrerend kunnen blijven in hun markt. Ik ben trots en blij dat TCS en Randstad samen deze mijlpaal hebben bereikt en zie ernaar uit om onze partnership met Randstad voort te zetten in dit geweldige traject.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-22T11:15:42.000Z TCS


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.