Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dynatrace introduceert managementzones

Dynatrace introduceert managementzones voor de gebruikersrollen en toegangsrechten van cloudservices. Het Dynatrace-softwareplatform verzamelt performance gerelateerde informatie in dynamisch veranderende multi-cloud omgevingen. Met de nieuwe functionaliteit is op een veilige manier te garanderen dat alle medewerkers alleen de informatie zien die ze nodig hebben om productiever te kunnen werken.

Dynamische datatoegang

Dynatrace's managementzones verzamelen automatisch omgevingsinformatie van de orkestratielaag en bieden dynamische datatoegang, gebaseerd op ieders rechten. Onafhankelijk van de cloudplatformen, zoals AWS, Microsoft Azure, Kubernetes, Pivotal Cloud Foundry, Google Cloud Platform, OpenShift, SAP Cloud Platform en VMWare. Deze nieuwe functionaliteit wordt belangrijker, omdat organisaties meer software en applicaties in de cloud gaan gebruiken. Met in complexe multi-cloud omgevingen vaak miljoenen afhankelijkheden. Managementzones maakt het voor ontwikkelaars en operationele teams mogelijk de complexiteit te doorbreken en meer te focussen op de inzichten die relevant zijn voor hun rol. Tevens kunnen alle teams vanuit een holistisch perspectief effectiever samenwerken.

Performance monitoring gebaseerd op AI

"Bedrijfssoftware wordt ontwikkeld, beheerd en gebruikt door duizenden mensen, zegt Steve Tack, Senior Vice President Product Management bij Dynatrace. "Daarom is het belangrijk performance-inzichten te filteren en te personaliseren op basis van ieders rol. Organisaties moeten faciliteren dat ontwikkelteams de beste software kunnen maken en beheren, zonder last te hebben van overbodige data. Tevens is het nodig te waarborgen dat de beveiliging niet in het gedrang komt, als software en data breder binnen de organisatie ter beschikking wordt gesteld. Managementzones maakt het mogelijk interne en externe groepen te laten samenwerken aan nieuwe releases en updates, omdat ze enkel toegang krijgen tot relevante data. Die gepersonaliseerde rechten zijn tegenwoordig echter niet meer handmatig te configureren en te beheren. Daarom is onze oplossing voor performance monitoring gebaseerd op AI."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-30T14:55:14.000Z Dynatrace


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.