Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CEBIT: CAS stelt nieuwe CRM-producten voor

Karlsruhe/Hannover, May 15, 2018. Als Duitse marktleider voor Customer Relationship Management voor de middenstand stelt CAS Software AG in hal 16 op stand 118 samen met onze partners talrijke nieuwe producten voor. Tot de highlights behoren SmartWe®, een CRM-Cloud platform op basis van apps voor het midden- en kleinbedrijf, de nieuwe versie x10 van het vlaggenschip voor CRM CAS genesisWorld, de naadloze integratie van CRM en marketing automation, meedenkende assistenten zoals de zoekmachine Picasso, en productconfiguratie met de virtual-reality-bril (VR) van CAS Future Labs.

"In onze softwarebioscoop tonen we live hoe betrouwbaar software is om mensen met elkaar te verbinden, en hoe klanten van klantgerichte ondernemingen enthousiaste fans worden door Customer Centricity," vertelt Martin Hubschneider, voorzitter van het bestuur van CAS Software AG. "Vooral middenstanders kunnen tegenwoordig als nooit tevoren hun processen met aanpasbare oplossingen op de wensen en behoeften van de klanten en medewerkers afstemmen en toekomstgericht vormgeven.“

Cloud CRM: SmartWe

SmartWe® werd door de Duitse Design Award 2018 uitgekozen tot Shooting-Star van eigen bodem voor het CEBIT van dit jaar. Op basis van SmartDesign®-technologie geeft het betrouwbare CRM-platform aan het midden- en kleinbedrijf snel toegang tot professioneel relationship management.

Door de première van gloednieuwe App Stores kan de CRM-oplossing duidelijk worden uitgebreid. Het unieke bedrijfsmodel geeft aan de middenstand digitale soevereiniteit: De beslissende stem ligt bij SmartWe World AG uitsluitend bij de ontwikkelaars, partners en klanten. De winstmarge wordt beperkt en in innovatie geïnvesteerd of als korting aan de klanten gegeven. Om de betrouwbaarheid te garanderen worden de gegevens uitsluitend in Duitse computercentra en volgens de bepalingen voor gegevensbescherming van de Duitse wet inzake gegevensbescherming en de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU (AVG of GDPR) opgeslagen.

CAS genesisWorld x10: "Vinden in plaats van zoeken"

Met de trailer voor de nieuwe Versie x10 van de CRM- & xRM-oplossing CAS genesisWorld krijgt de bezoeker voor de eerste keer gedetailleerd inzage in talrijke nieuwe functies, die ook de vrijheid voor mobiele toepassingen geven. Dat zijn onder andere meedenkende assistenten, zoals de wereldwijd unieke zoekmachine Picasso: Het bekende citaat van Pablo Picasso, "Ik zoek niet, ik vind", is de inspiratiebron om op basis van persoonlijk gebruik al vóór en tijdens het invoeren van zoekvragen geschikte voorstellen te doen. Martin Hubschneider legt het idee achter de vooruitziende assistent uit: "Het is ons doel dat de zoekmachine Picasso bij minstens 50 procent van de zoekvragen nog vóór de vraag helemaal is ingevoerd, al de juiste resultaten geeft, ze aan de gebruiker voorstelt en hem daardoor enthousiast krijgt."

CRM meets marketing automation

Door de samenwerking van twee Duitse marktleiders, CAS Software AG en Starnberger SC-Networks GmbH, bestaat er nu voor heel Europa één unieke oplossing die CRM en marketing automation naadloos integreert. De combinatie van CRM en marketing automation helpt om de dagelijkse behoeften en wensen van klanten beter te herkennen en doelgericht service te geven.

CAS Future Labs: Producten in virtuele realiteit configureren

Als voortrekker van de toekomstige trend SmartCustomization maakt de CAS Configurator Merlin een tasbare belevenis van product- en offerteconfiguratie mogelijk. De nieuwste ontwikkelingen maken nieuwe vormen van interactie en immersie mogelijk: Daardoor kunt u op de stand van CAS producten met een virtual-reality-bril van CAS Future Labs in een virtuele omgeving live samenstellen.

CAS Software AG met partners op CEBIT 2018: Hal 16, stand J18

CAS Software AG

CAS Software AG werd in 1986 door Martin Hubschneider en Ludwig Neer opgericht. Tegenwoordig telt het bedrijf meer dan 400 medewerkers. Door hun missie "Passion for Customer Centricity" zijn ze de Duitse CRM-marktleider voor het middenbedrijf en de pionier voor xRM, het universele relationship management van de volgende generatie. Het productportfolio bestaat uit CRM-systemen, xRM-oplossingen en speciale bedrijfsoplossingen, waarmee ondernemingen en organisaties met succes blijvende zakenrelaties opbouwen, bedrijfskennis beter toepassen en medewerkers efficiënter worden. Meer dan 300.000 gebruikers werken elke dag met producten van CAS Software. De CRM- en xRM-specialisten uit Karlsruhe zetten zich voor talrijke proefprojecten op nationale en internationale schaal in. Voor hun innovatief productportfolio en hun engagement voor het middenbedrijf kregen ze meerdere onderscheidingen en prijzen. In 2016 werd CAS Software voor de hele Bondsrepubliek als beste IT-werkgever uitgeroepen, en het behoort tot de top 100 van de innoverende bedrijven.

Persdienst van CAS Software AG

Deze persmededeling en het beeldmateriaal kunt u ook via internet downloaden van www.cas.de in de rubriek "Presse".

Contact voor de pers

Alexander Dupps

Woordvoerder

Tel.: +49 721 - 9638-782

E-mail: presse@cas.de

CAS Software AG

CAS-Weg 1 - 5

76131 Karlsruhe

www.cas-crm.com/nl

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-30T17:58:28.000Z CAS Software AG


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.