Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Intershop introduceert cloud-commerce platform

Sneller – Lichter – Uitgebreider: Intershop introduceert nieuwe versie cloud gebaseerde commerce-oplossing  Een Progressieve Web-App (PWA) voor meer snelheid via mobiele touchpoints  Nieuwe Blue Print - Storefront gescheiden van de Intershop Commerce Management core vereenvoudigt aanpassingen  Standaard connector voor aansluiting op MS Dynamics 365 via Micro Services  Meer Flexibiliteit en compatibiliteit door ondersteuning van Microsoft en Azure SQL

Amsterdam, 11 oktober 2018 – Nog sneller en vooral lichter: dat is in een notendop wat de nieuwste versie van de standaard cloudoplossing van Intershop voor digital commerce nóg beter maakt. Met versie 7.10 bevestigt Intershop haar leidende positie voor wat betreft Commerce-as-a-Service. Voor Forrester Research aanleiding om het predikaat “Leader in eCommerce Suites” aan Intershop toe te kennen.

 

Sterk verkorte responstijd

Intershop introduceert een compleet nieuwe storefront, de Intershop Progressive Web Application (PWA). Deze super lichte voorkant zorgt voor een veel snellere gebruikers ervaring en verbeterd de performance in Google (SEO) sterk. De PWA vormt de ideale combinatie van voordelen van een traditionele mobiele webpagina en een native mobile app. Net als bij een gewone website is de PWA toegankelijk via een URL. Echter hoeft het pagina framework maar 1 keer geladen te worden. De Intershop PWA kent veel functies die je tot voorkort alleen bij native apps zag. Zo worden alleen de benodigde gegevens overgedragen, in plaats van volledige pagina’s, wat de responstijd ongekend verbetert. Gegevens worden op de achtergrond bovendien automatisch geladen, opgeslagen en gesynchroniseerd. Daardoor kan deze content eenvoudig en supersnel worden gebruikt. Zelfs in situaties als de site offline is of als er een slechte verbinding is of de bandbreedte te beperkt is.

 

Merkervaring verbeteren

Een andere innovatie is de technische scheiding tussen de front-end en het Commerce Management, ook wel “headless commerce” genoemd. Dit biedt meer flexibiliteit voor gebruikers en creative digital agencies, om zeer unieke storefronts te ontwikkelen die de merkervaring verder verbeteren.

 

Webshops sneller live

Intershop biedt nu ook een flexibele basis om in korte tijd nieuwe commerce-concepten te ontwikkelen. De suite bevat standaard een Progressive Web App Blueprint Store (op basis van Angular). Deze storefront kan eenvoudig en snel aangepast worden, waardoor de webshop in een ongekend korte tijd live gebracht kan worden. Intershop zal hiervoor continue, in een cyclus van 4 weken, aanvullende features beschikbaar blijven stellen.

 

Re-platformen verleden tijd

Veel webshops kampen met het probleem dat men door de snelle groei tegen de grenzen van de bestaande shop oplossingen aanloopt, qua performance, beheer of functionaliteit. Intershop heeft deze uitdaging in haar nieuwe release opgelost. Aanpassingen kunnen eenvoudig buiten de core toegevoegd worden via supersnelle en stabiele API’s en micro services. Intershop Commerce Suite is hierdoor de meest schaalbare oplossing, waarmee organisaties eenvoudig en klein kunnen beginnen tegen een geringe investering en daarna kunnen doorgroeien met de meest uitgebreide complexe digitale strategieën.

 

Integratie met Microsoft Dynamics 365

Intershop geeft nu ook invulling aan een veel gehoorde wens, de integratie van de Intershop Commerce Suite met Microsoft Dynamics 365 voor Finance en Operations. Met deze flexibele connectors op basis van microservices, verdwijnt de grens tussen ERP- en Commerce-applicaties en ontstaat ruimte voor groei en performance-verbetering. De Microservice-architectuur garandeert een snellere en risicoloze integratie en biedt meer flexibiliteit. Orders, producten, prijzen en voorraadgegevens worden gemakkelijk en snel gesynchroniseerd tussen beide systemen. Het dubbel invoeren van gegevens en inconsistente voorraden zijn verleden tijd.

 

Ondersteuning Microsoft SQL Server 2017 database

Met deze release is Microsoft SQL Server 2017 nu ook beschikbaar als een alternatief voor de Oracle-database. Intershop ziet SQL Server als een kosteneffectieve database achter haar Commerce-oplossing, omdat deze eenvoudig te gebruiken en flexibel is en tegelijkertijd een hoge mate van beschikbaarheid biedt. De database is wat prestaties en veiligheid ook geschikt voor veeleisende gebruikers.

 

Roelof Swiers, Country Manager Benelux van Intershop: "Deze nieuwe release is volledig in de geest van onze cloudstrategie en de nauwe samenwerking met Microsoft. Klanten als Wildkamp en DailyFreshFood profiteren nu al van de toegevoegde waarde die hieruit voortvloeit - en daarom zijn we heel trots op deze introductie. De feedback die we hebben ontvangen uit de bètafase en de pilot testen met business partners bevestigen ons dat de met Intershop Commerce Suite versie 7.10 wederom een nieuwe standaard zet. Tijdens Raise the Bar, het jaarlijkse relatie-evenement van Intershop dat op 15 november wordt gehouden, tonen wij deze nieuwe versie en vertellen we er uitgebreid over".

Een meer uitgebreide beschrijving van alle innovaties van Intershop Commerce Suite versie 7.10 en hoe deze versie u nieuwe digitale verkoopmogelijkheden en efficiëntere operatie kan bieden, kunt u lezen in dit document op Intershop.com.

 

Over Intershop

Intershop Communications (opgericht in Duitsland in 1992) is met Intershop Commerce Suite de grootste onafhankelijke aanbieder van omni-channel commerce-oplossingen. Intershop biedt high-performance standaard commerce-software voor online-verkoop, aangevuld met alle noodzakelijke diensten. Intershop is bovendien een business process outsourcing provider, die alle aspecten van online retailing tot fulfilment omvat. Over de hele wereld zijn er meer dan 300 zakelijke klanten, waaronder HP, BMW, Würth, en Deutsche Telekom die de oplossingen van Intershop benutten. Intershop heeft zijn hoofdkantoor in Jena, Duitsland, en heeft kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Australië en China. Meer informatie over Intershop vindt u online op www.intershop.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-11T15:19:59.000Z Intershop Communications


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.