Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress lanceert Ipswitch WhatsUp Gold 2019.1

Nieuwe versie van netwerkbewakingssoftware bevat een openbare REST API die bredere integratie met interne systemen van gebruikers mogelijk maakt

Rotterdam, 16 augustus 2019 -- Progress (NASDAQ: PRGS), de vooraanstaande leverancier van technologie voor applicatieontwikkeling en digitale ervaringen, heeft vandaag de nieuwste versie gepresenteerd van Ipswitch® WhatsUp® Gold, de bekroonde oplossing voor netwerkmonitoring. De nieuwe versie biedt verbeteringen op het gebied van het in kaart brengen en verkennen van netwerken, verbeterde vCenter-ondersteuning en een nieuwe openbare REST API, waarmee WhatsUp Gold rechtstreeks geïntegreerd kan worden met de bestaande systemen van de gebruikers.

"Interne netwerken, systemen, toepassingen en cloudtechnologieën vormen de spil van elke organisatie. Volledige zichtbaarheid is essentieel om problemen te voorkomen en direct te kunnen reageren als er problemen optreden", zegt John Ainsworth, senior vicepresident Core Products van Progress. "Dankzij de snelheid en flexibiliteit van WhatsUp Gold 2019.1 beschikken IT-teams nu over een betrouwbare en solide oplossing die hen helpt optimale prestaties te leveren zonder downtime."

Enkele verbeteringen in deze versie zijn:

•     Betere netwerkmapping en -verkenning

De netwerkmapping is responsiever en aangepaste overzichten zijn eenvoudiger bij te werken dankzij de betere prestaties en schaalbaarheid. De technologie voor netwerkverkenning ondersteunt algemene uitsluitingenlijsten en kan grotere bereiken van IP-adressen scannen.

•     Verbeterde ondersteuning van nested vCenters

Gebruikers kunnen nu onderscheid maken tussen geneste en niet-geneste vCenters bij het bewaken van virtuele netwerkapparaten. Dat maakt het eenvoudiger een complexe virtuele netwerktopologie in een oogopslag te overzien.

•     Betere integratie met bestaande systemen dankzij een nieuwe openbare REST API

Een nieuwe WhatsUp Gold REST API bevat een uitgebreid pakket aan API-calls, die toegankelijk zijn via een toegewezen Swagger-pagina. Gebruikers kunnen gegevens van WhatsUp Gold eenvoudig integreren met andere systemen of scripts om usecases voor automatisering te maken. Op de Swagger-pagina is actuele documentatie te vinden, waaronder voorbeeldscripts en de mogelijkheid om direct een test uit te voeren.

De REST API voegt nieuwe apparaten automatisch toe aan de WhatsUp Gold netwerkbewakingsoplossing en zet apparaten in de onderhoudsstand als er softwarepatches worden uitgevoerd. De apparaatstatus, resterende schijfruimte en andere statistische gegevens die WhatsUp Gold verzamelt, kunnen eenvoudig worden opgenomen in een ander systeem of NOC-dashboards. WhatsUp Gold zorgt er ook voor dat externe systemen statusgegevens voor elk apparaat of elke groep apparaten kunnen opvragen.

 

"Onze klanten vertrouwen op WhatsUp Gold netwerkbewaking vanwege de 24 / 7 betrouwbaarheid, de uitgebreide functionaliteit en de goede performance", zegt Jean-Philippe Senckeisen, CEO van Ipswitch Gold-partner Orsenna. "De nieuwe REST API geeft de gebruikers een schat aan mogelijkheden om WhatsUp Gold te integreren met hun bestaande systemen en scripts. We verheugen ons erop om daar gebruik van te gaan maken om onze klanten een veel uitgebreidere set oplossingen voor hun zakelijke uitdagingen te bieden."

Ga voor meer informatie over de WhatsUp Gold netwerkbewakingsoplossing naar https://www.progress.com/network-monitoring. Over Progress

Progress (NASDAQ: PRGS) levert het meest toonaangevende platform voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategische bedrijfstoepassingen. We zorgen ervoor dat onze klanten en partners moderne, indrukwekkende digitale ervaringen kunnen leveren voor een fractie van de moeite, tijd en kosten. Progress levert krachtige hulpmiddelen waarmee eenvoudig adaptieve gebruikerservaringen kunnen worden gecreëerd voor elk type apparaat of touchpoint, de flexibiliteit van een cloud-native app-ontwikkelingsplatform voor het leveren van moderne apps, toonaangevende technologie op het gebied van dataconnectiviteit, webcontentbeheer (CMS), bedrijfsregels, beveiligde bestandsoverdracht, netwerkbewaking en bekroonde zelflerende systemen waarmee cognitieve capaciteiten deel kunnen uitmaken van elke applicatie. Meer dan 1700 onafhankelijke softwareleveranciers, 100.000 zakelijke klanten en twee miljoen ontwikkelaars vertrouwen op Progress voor krachtige applicaties. Lees meer over Progress op www.progress.com of email  meerinfo@progress.com

Progress, WhatsUp Gold en Ipswitch zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Progress Software Corporation en/of een van zijn dochterondernemingen of gelieerde bedrijven in de Verenigde Staten en andere landen. Eventuele andere handelsmerken die hier zijn genoemd zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-16T10:48:08.000Z Progress - Ipswitch


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.