Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EASI als 1ste in België Vmware Cloud Verified

EASI is het eerste IT-bedrijf in België dat de VMware Cloud Verified status heeft behaald. In België is er op dit moment geen enkele andere speler die zo'n gevalideerde omgeving kan aanbieden. In de hele wereld zijn er maar 65 andere partners met een gelijkaardig aanbod.

EASI kondigt vandaag aan dat het de VMware Cloud Verified-status heeft behaald.

Het Cloud Verified-kenmerk is een aanwijzing aan klanten dat EASI een dienst aanbiedt die op de complete infrastructuur van de VMware Cloud draait. Door middel van Cloud Verified-partnerdiensten verkrijgen klanten toegang tot het volledige assortiment aan infrastructurele voorzieningen van de VMware Cloud, waaronder integratie en interoperabiliteit, kostenoptimalisatie en flexibiliteit.

Eerste Belgische dienstverlener

"We zijn erg trots dat we de VMware Cloud Verified-status behaald hebben," zegt Thomas Van Eeckhout, managing partner bij EASI. "EASI is de eerste Belgische dienstverlener, samen met 65 andere leveranciers wereldwijd, die deze prestigieuze status heeft behaald. Dit is een bevestiging aan onze klanten dat we gebruik maken van de allernieuwste technologie en dat we de kennis in huis hebben om deze te ondersteunen."

"We hebben gekozen voor de stabiliteit van VMware's toekomstbestendige technologie voor onze eigen cloud. Op ons eigen Cloud2be platform bieden wij Infrastructure as a Service (IaaS), Disaster Recovery as a Service (DRaaS) en Software as a Service (SaaS) aan. Vandaag de dag kiest 1 op de 3 van onze eigen klanten al voor dit platform en vertrouwen meer dan 5.000 eindgebruikers op de diensten die we hun via dit platform kunnen bieden."

Cloud Verified diensten

“Dienstverleningspartners die VMware Cloud Verified zijn voorzien klantorganisaties van complete en geavanceerde VMware Cloudtechnologie, samen met interoperabiliteit tussen clouds, om de bedrijven van hun klanten een groter voordeel te kunnen bieden,” zegt Hervé Renault, senior director en hoofd VMware Cloud Providers voor EMEA . “Door VMware Cloud Providers geleverde Cloud Verified-services bieden de efficiëntie, wendbaarheid en betrouwbaarheid die inherent is aan cloud computing. We kijken ernaar uit om EASI te ondersteunen, omdat het organisaties sterk maakt met een eenvoudig en flexibel pad naar de cloud.”

VMware’s wereldwijde netwerk van meer dan 4.000 VMware Cloud Providers maakt goed gebruik van VMware’s consistente Cloudinfrastructuur voor het aanbieden van een breed assortiment aan diensten, het leveren van geografische en sectorspecialisatie, en het helpen van klanten om aan complexe regelgevende vereisten te voldoen. Cloud Providers die onder het VMware Cloud Provider Programma opereren leveren op maat gemaakte cloudoplossingen en -diensten in meer dan 120 landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-23T10:17:35.000Z EASI


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.