Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Snel optimale WFH werkplek: email/filesharing

Hoofddorp, 30 April 2020. Hoe wordt gevoelige informatie vanaf een thuis werkplek verzonden? Het delen van data via mail vanaf een remote werkplek is niet veilig genoeg. Op kantoor was een firewall die afdoende bescherming biedt voor het onderling delen van gevoelige informatie. Maar de wereld is veranderd en zonder goede bescherming kan bedrijfskritische informatie in verkeerde handen vallen.

MOVEit: Work From Home oplossing van Progress|Ipswitch

Progress|Ipswitch MOVEit® is een direct te gebruiken optimale oplossing voor een thuiswerkplek met Secure email en filesharing. Het biedt het beste van twee werelden - volledige functionaliteit van MOVEit Transfer en het gemak van een op cloud gebaseerde omgeving - waardoor een onderneming een snelle en betrouwbare manier heeft voor thuiswerkplekken. MOVEit Cloud is direct in te zetten door integratie met Active Directory en door het gebruik van een plug-in via Microsoft Outlook voor het veilig versturen van documenten via de eigen bedrijfs e-mail.

Voor het veilig delen van data in de cloud biedt MOVEit Cloud Secure File Sharing. Medewerkers kunnen hiermee gebruik maken van een veilige oplossing voor het delen van bestanden die net zo eenvoudig te gebruiken is als e-mail of andere dropbox-achtige op cloud gebaseerde services.

Bedrijfskritische gegevens welke niet encrypted zijn, kan buiten de firewall gelezen danwel gemanipuleerd worden. Met MOVEit Cloud worden bestanden met gevoelige data end-to-end encrypted, zowel tijdens transport als wanneer opgeslagen. Hiermee wordt voldaan aan een belangrijke voorwaarde van gegevensoverdacht conform de AVG/GDPR voorwaarden. Tevens wordt de data van MOVEit Cloud in Nederland op de Microsoft Azure-datacenters (Middenmeer, Noord-Holland) opgeslagen. Progress | Ipswitch MOVEit Secure Managed File Transfer zorgt voor de veilige uitwisseling van gegevens die voldoet aan PCI, HIPAA, GDPR/AVG en andere gegevensbeveiliging en wettelijke eisen van de industrie en overheid. MOVEit's gecentraliseerde workflows, toegangscontrole en onweerlegbare audit logging bieden uitgebreide bescherming van bedrijfskritische gegevens.

12 mei a.s. wordt in een korte webinar uitgelegd hoe MOVEit Transfer en MOVEit Cloud uw organisatie kan helpen compliant te blijven.

In deze webinar bespreken we o.a.:

  • Hoe het gebruik van MOVEit Adhoc de security van dagelijkse bestandsuitwisselingen per mail verbetert
  • Hoe u met MOVEit Cloud kunt voldoen aan standaarden en regelgeving, zoals AVG
  • Het automatiseren van bestandsoverdrachten die het aantal menselijke fouten kunnen verminderen

Meld u hier (www.scos.nl) aan voor deze webinar of neem contact op met:

SCOS Software BV,

Benelux distributeur Progress | Ipswitch

www.scos.nl 

info@scos.nl 

tel. 023-5685610

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-30T11:10:45.000Z SCOS Software BV
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.