Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Het Vlaamse HR-techbedrijf bridgX bekroond als SAP SuccessFactors-expert.

bridgX, een Europese specialist in SAP SuccessFactors en SAP HCM oplossingen, kondigt aan dat het SAP's Recognized Expertise accreditatie voor SAP SuccessFactors Employee Central en Payroll oplossingen heeft verdiend. Het bedrijf is de eerste SAP Gold Partner in België die de accreditatie verkrijgt. bridgX heeft de nodige expertise opgedaan door succesvolle SAP SuccessFactors implementaties bij klanten uit te voeren. SAP SuccessFactors is een cloudoplossing voor alle HR-processen.

"Het bereiken van deze SAP Recognized Expertise status is voor ons weer een grote stap sinds we vorig jaar de status van SAP Gold Partner hebben bereikt", aldus Raf Rottiers, oprichter en CEO van bridgX. "Het benadrukt niet alleen onze expertise op het gebied van oplossingen, maar ook dat we met succes hebben samengewerkt met klanten om waarde te leveren op het gebied van SAP SuccessFactors. We hebben deze status bereikt door het continu leveren van kwaliteitsvolle cloud-gebaseerde HR-oplossingen aan onze klanten".

Een SAP Recognized Expertise aanduiding stelt partners in staat om aan te geven dat SAP de expertise van hun organisatie op het gebied van een specifieke oplossing of branche erkent. De programma-eisen stellen dat de leden gecertificeerde consultants en tevreden klanten moeten hebben, die een recente projectimplementatie hebben doorlopen. Op deze manier valideert SAP niet alleen de technische kennis van de partner, maar ook hoe die kennis is toegepast om een succesvol resultaat te leveren.

bridgX is een SAP Gold Partner die gespecialiseerd is in SAP SuccessFactors en SAP HCM On-Premise oplossingen. Hun ervaring strekt zich uit over een groot aantal sectoren, waardoor bedrijven vanaf de eerste dag efficiënter kunnen werken. bridgX biedt Digital HR-advies, implementatie- en supportdiensten. "We schalen met uw bedrijf op de slimme manier", voegde Raf Rottiers eraan toe. "Het maakt niet uit waar u in Europa bent gevestigd, dankzij onze staat van dienst op het gebied van deskundig advies over het hele continent kunt u op de juiste weg verdergaan".

Voor meer informatie, ga naar www.bridgx.com.

# # #

De hierin genoemde SAP en SAP-producten en diensten en hun respectievelijke logo's zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van SAP SE (of een aan SAP gelieerde onderneming) in Duitsland en andere landen. Zie deze website voor aanvullende handelsmerkinformatie en kennisgevingen. Alle andere genoemde product en servicenamen zijn handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-06T10:35:50.000Z bridgX


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.