Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Visma zet strategische uitbreiding Belgische cloud accountancysector voort

Antwerpen, 28 april 2021 - Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt Syneton, de Belgische marktleider op het gebied van kantoorbeheer voor accountants over. Met deze strategische overname, die volgt op de overnames in 2020 van het Belgisch-Nederlandse Visma | yuki en het Belgische Admisol, blijft Visma gestaag groeien in de Belgische accountancy- en ERP-markt.

Syneton werd in 2001 opgericht en biedt kantoorbeheersoftware voor accountantskantoren aan. Het bedrijf met hoofdzetel in Bornem is marktleider met oplossingen als Admin-IS / Admin-Consult voor grote kantoren en met de snel groeiende cloudoplossing AdminPulse voor kleine en middelgrote kantoren. Deze oplossingen vereenvoudigen en automatiseren de werking van het kantoor op vlak van tijdregistratie, projectmanagement, klantmanagement (CRM), medewerkersmanagement (HRM), contactmanagement en rapportagetools. Syneton heeft 35 medewerkers en bedient als marktleider in België ruim 1.200 accountantskantoren.

“De samenwerking met Visma geeft ons zowel nationaal als internationaal nog meer armslag om ons platform verder uit te bouwen. Door aan te sluiten bij de stabiel groeiende Visma-familie versterken we onze betrouwbare positie voor onze klanten en medewerkers”, zegt Christophe Haan, CEO van Syneton.

John Reynders, Area Director Benelux Visma: “Visma biedt accountants in België al enkele van de meest innovatieve accountancy cloud-oplossingen. We zijn dan ook enorm verheugd met het feit dat nu ook Belgisch marktleider Syneton ervoor kiest om onderdeel te worden van onze groeiende Visma-familie. Doordat de oplossingen complementair zijn en we beide de branche zeer goed kennen, zien we veel mogelijkheden om meerwaarde voor onze klanten te realiseren in deze samenwerking.”

Syneton zet onder de huidige naam de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort. De bestaande samenwerkingen en onafhankelijkheid blijven gegarandeerd. De organisatie zal als onderdeel van de Visma-familie samenwerken met de andere Visma-bedrijven in het accountancy-ecosysteem.

“We maken het makkelijker om informatie uit te wisselen met andere Visma-oplossingen. Zo gaan klanten nog meer voordeel uit hun software halen”, besluit Haan.

Er zijn geen management wijzigingen met deze overname gemoeid. De transactiewaarde van deze overname wordt niet vrijgegeven.

Over Syneton

Syneton, actief in België en Luxemburg, biedt kantoorbeheersoftware voor accountantskantoren aan die de werking van het kantoor vereenvoudigt en automatiseert (tijdregistratie, projectmanagement, klantmanagement (CRM), medewerkersmanagement (HRM), contactmanagement en rapportagetools). Syneton is marktleider in België met ruim 1.200 accountantskantoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-28T09:48:00.000Z Visma
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.