Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Avit Group intensiveert samenwerking met Expereo

Samen sterk voor een complete SD-WAN-oplossing met internationale internetconnectiviteit

Vianen – Internet access service provider Expereo en netwerk integrator en managed service provider Avit Group intensiveren de samenwerking. Avit en Expereo bundelen de krachten om organisaties te voorzien van een Software Defined Wide Area Networking (SD-WAN)-dienst. De aanleiding is de toenemende vraag naar flexibele netwerkoplossingen ter ondersteuning van de digitale transformatie en een sterke beweging naar cloud- en SaaS-oplossingen. Organisaties kunnen met het geïntegreerde aanbod van Avit en Expereo hun traditionele WAN-oplossingen vervangen en snel de economische- en prestatievoordelen van digitalisering realiseren. De eerste internationale klanten maken inmiddels gebruik van de dienst.

 

SD-WAN als managed service

Het toetreden tot het partnerprogramma van Expereo is onderdeel van de door Avit ontwikkelde SD-WAN-propositie. Avit levert de kennis en kunde van SD-WAN, maar ook de koppeling met andere diensten, zoals cybersecurity en software defined access, en het beheer van de complete IT-dienstverlening. Het partnerprogramma geeft Avit toegang tot Expereo’s expertise in het selecteren van geschikte internetdiensten. Door de krachten te bundelen, vereenvoudigen Avit en Expereo de omgeving van klanten. Ook wordt de communicatie voor klanten eenvoudiger, omdat zij slechts één aanspreekpunt hebben voor de complete IT-dienstverlening.

Jasper van ’t Wout, Chief Strategy Officer bij Avit Group: “De samenwerking met Expereo is voor ons een belangrijke stap voor het complementeren van onze SD-WAN-propositie. Door onze kennis en ervaring te bundelen met de expertise van Expereo, ontstaat een sterk SD-WAN aanbod. Samen kunnen we nu én in de toekomst voldoen aan de toenemende vraag vanuit de markt.”

Luc van de Leijgraaf, Director of Partners Sales bij Expereo: “We zijn verheugd dat Avit toetreedt tot ons partnerprogramma. Avit is een gerespecteerde partij op het gebied van Cisco SD-WAN. Vanaf nu gaan we samen met Avit bestaande en toekomstige klanten een flexibelere, kostenefficiëntere en innovatievere dienstverlening bieden.” 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-29T14:09:18.000Z Avit Group


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.